Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 cluburi din Premier League, în alertă! Starul de la Cupa Mondială prinde transferul carierei în 2023

3 cluburi din Premier League, în alertă! Starul de la Cupa Mondială prinde transferul carierei în 2023

Premier League

Comentarii

Cody Gakpo (23 de ani), fotbalistul care a strălucit până acum la Cupa Mondială din Qatar, a atras multe priviri cu golurile sale şi cu prestaţiile bune. 3 echipe din Premier League îl au pe "radar" pe starul olandez de al PSV Eindhoven.

Naţionala Olandei s-a calificat în optimile de finală de la Cupa Mondială, iar Cody Gakpo a reuşit să marcheze trei goluri importante. Prestaţiile decisive ale lui Gakpo l-au adus în atenţia a trei cluburi uriaşe din Premier League, care îl au pe "radar".

3 cluburi din Premier League, în alertă! Starul de la Cupa Mondială prinde transferul carierei în 2023

Potrivit site-ului fichjes.net, Cody Gakpo, omul momentului de la Cupa Mondială din Qatar, a pus trei cluburi din Premier League în alertă. Gakpo, starul naţionalei Olandei, a pus serios umărul la calificarea "Portocalei mecanice" în optimile de finală, cu trei goluri în grupe.

Arsenal - Mikel Arteta a transmis un mesaj clar, scrie sursa citată, şi are nevoie de un nou atacant lateral pe care vrea s-l transforme în starul Premier League. Cody Gakpo are cel mai potrivit "portret robot" pentru dorinţa lui Arteta, iar "tunarii" vor face o ofertă oficială încercând să obţină semnătura.

Chelsea - Echipa de pe Stamford Bridge s-a alăturat "cursei" pentru semnătura lui Cody Gakpo, chiar dacă l-a transferat deja pentru 2023 pe Christopher Nkunku. Cei de la site-ul fichajes.net scriu despre intenţia lui Chelsea de a-l transfera pe Cody Gakpo, jucător care e cap de listă pentru ianuarie 2023.

Liverpool - Gakpo i-a pus pe jar pe cei din conducerea lui Liverpool, mai ales că Jurgen Klopp are nevoie de întăriri pentru zona ofensivă a "Cormoranilor". "Marea dorinţă", aşa îl percep cei de la Liverpool pe Cody Gakpo, starul Cupei Mondiale din Qatar în faza grupelor.

PSV vrea, în schimbul starului său, 36 de milioane de euro.

Cody Gakpo a marcat de 15 ori şi a livrat 18 pase de gol în 29 de meciuri din toate competiţiile sezonului cu PSV Eindhoven.

Afla mai multe despre: cody gakpotransfercupa mondialaliverpoolarsenalchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare