Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 cluburi într-o cursă nebună: 145 de milioane de euro pentru starul englez!

3 cluburi într-o cursă nebună: 145 de milioane de euro pentru starul englez!

Campionate

Comentarii

Jude Bellingham (19 ani), mijlocaşul Borussiei Dortmund, a pus pe jar cluburile mari ale Europei. Prestaţiile sale, calităţile, dar şi vârsta care-l face unul dintre starurile pentru viitor, au făcut ca Bellingham să fie unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti ai momentului.

Borussia Dortmund poate da, în vara lui 2023, o nouă lovitură din punct de vedere financiar pe piaţa transferurilor. Unul dintre talentele din curtea clubului, Jude Bellingham, este dorit cu insistenţă de cluburile mari din Europa, iar suma cerută în schimbul său nu e deloc mică.

3 cluburi într-o cursă nebună: 145 de milioane de euro pentru starul englez!

Potrivit jurnalistului Matt Law, de la Daily Telegraph, 3 cluburi uriaşe din Europa se află într-o cursă nebună pentru transferul lui Jude Bellingham, starul englez al Borussiei Dortmund. Sursa citată anunţă că Liverpool, Real Madrid şi, mai nou, Chelsea sunt interesate de transferul mijlocaşului crescut la Birmingham.

Preţul pentru transferul lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund la orice alt club din Europa nu este unul deloc mic. Matt Law scrie că şefii clubulu german solicită nu mai puţin de 145 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Bellingham de la Dortmund.

Jude Bellingham a jucat 10 meciuri şi a marcat trei goluri în toate competiţiile acestui sezon cu Borussia Dortmund.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jude Bellingham în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jude bellinghamtransferborussia dortmundchelseareal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare