Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 din 21! Nicolae Dică e sub presiune la Voluntari: ”Nu e ok să schimbi antrenorul după o lună”

3 din 21! Nicolae Dică e sub presiune la Voluntari: ”Nu e ok să schimbi antrenorul după o lună”

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a remizat cu Universitatea Cluj, scor 0-0, vineri, într-o partidă din etapa a 30-a din Superligă, ultima din sezonul regulat.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a picat pe locul 15 - retrogradabil, cu 28 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj a fost ”împinsă” de celelalte rezultate pe locul 7 - primul sub linia play-off-ului, cu 42 de puncte.

FC Voluntari, în derivă!

Nicolae Dică a fost instalat în funcţia de antrenor principal al celor de la FC Voluntari în urmă cu o lună, însă efectul nu este deloc cel dorit de către conducere.

Ilfovenii au obţinut 3 puncte din 21, iar tot mai multe ”şoapte” au început să apară din zona birourilor. FC Voluntari a remizat cu Hermannstadt (1-1), Poli Iaşi (0-0) şi U Cluj (0-0), dar a pierdut jocurile cu UTA (0-1), CS U Craiova (1-2), FCSB (1-2) şi Sepsi (0-4).

Nicolae Dică a auzit şi el zvonurile din ultima perioadă, legate de faptul că ar putea fi înlocuit, însă consideră că nu este bine pentru o echipă să schimbi din nou antrenorul, după doar o lună de activitate.

Ne doream să câştigăm cele trei puncte, din păcate nu am reuşit. A fost un meci disputat, puteam să câştigăm jocul, ne-am creat ocazii, dar puteam să îl pierdem. Defensiv, am făcut un joc bun, nu le-am dat multe şanse. Am reuşit să ne creăm ocazii, am avut câteva şuturi.

Din păcate, nu am reuşit să câştigăm, dar ca atitudine, băieţii m-au mulţumit. Atât au putut în această seară. Nu a fost cel mai bun joc, joc bun am făcut cu Craiova, prima repriză cu FCSB, cu UTA, dar şi azi a fost o partidă bună.

De când am venit, eram la baraj, dar începe play-out-ul, sunt meciuri foarte importante, trebuie să fim pozitivi, să scoatem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament.

Nu s-a întâmplat nimic, la fotbal e posibil orice, dar cum am spus şi înainte, am venit de o lună şi o săptămână, încercăm să facem nişte lucruri, echipa a avut momente bune, din păcate nu reuşim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm şi nu am acumulat puncte, dar am încredere în continuare în jucători.

Nu ştiu de unde apar aceste zvonuri (n.r. - legate de alţi antrenori la Voluntari), când am ajuns eu, nu s-a scris cu o zi înainte sau cu două zile, v-am surprins şi pe voi. Întotdeauna, când nu ai rezultatele aşteptate de conducere se poate întâmpla orice, dar eu muncesc în fiecare zi, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, consider că nu e ok să schimbi antrenorul după o lună şi un pic”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului.

Afla mai multe despre: nicolae dicavoluntari - u cluj,  

viewscnt
Articole similare