Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 echipe îl vor pe fotbalistul scos la vânzare de Atletico Madrid! "Doar" 40 de milioane de euro costă transferul

3 echipe îl vor pe fotbalistul scos la vânzare de Atletico Madrid! "Doar" 40 de milioane de euro costă transferul

La Liga

Comentarii

Jose Maria Gimenez (27 de ani) a fost scos la vânzare de Atletico Madrid, iar trei echipe din Europa sunt interesate de serviciile sale.

Eliminarea din competiţiile europene a dinamitat situaţia financiară de la Atletico Madrid, care trebuie să vândă pentru a acoperi din pierderi. Jucătorul scos la vânzare de gruparea de pe Wanda Metropolitano este Jose Maria Gimenez, fundaşul central uruguayan căruia i-a stabilit un preţ de "doar" 40 de milioane de euro.

Scos la vânzare! Atletico Madrid, forţată să vândă: vrea "doar" 40 de milioane de euro pentru un jucător de bază

Potrivit site-ului fichajes.net, trei echipe sunt deja interesate de transferul fundaşului care mai are contract cu Atletico Madrid până în vara lui 2025. AS Roma, unde apărătorul e dorit de Jose Mourinho, "o dorinţă mai veche" a portughezului, conform sursei citate.

Juventus îl vrea, la rândul său, pe Jose Maria Gimenez. "Bătrâna Doamnă" caută un fundaş central care să-i înlocuiască pe Chiellini şi De Ligt, plecaţi în vara lui 2022 de la echipă. Totuşi, preţul s-ar putea să fie mare pentru Juventus, având în vedere că nici italienii nu au o situaţie financiară foarte stabilă.

Ultima echipă aflată în cursa pentru semnătura lui Gimenez e Tottenham. Antonio Conte vrea neapărat să-şi întărească linia de fundaş şi vrea să înceapă cu centrul acesteia. Uruguayanul are profilul perfect pentru stilul lui Conte, având în vedere experienţa sa în elita fotbalului şi fizicul impozant.

Jose Maria Gimenez e om de bază în echipa lui Atletico Madrid, pentru care a jucat 2.092 de minute în toate competiţiile sezonului.

Afla mai multe despre: jose maria gimenezatletico madridpretechipetransfer 

viewscnt
Articole similare