Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 fundaşi centrali pe lista Barcelonei. Două nume grele şi un campion al Europei, gratis

3 fundaşi centrali pe lista Barcelonei. Două nume grele şi un campion al Europei, gratis

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are trei fundaşi centrali pe lista de transferuri pentru perioada de mercato din vara lui 2022. Catalanii vor să-şi întărească apărarea pentru sezonul viitor.

3 fundaşi centrali pe lista Barcelonei. Două nume grele şi un campion al Europei, gratis

Una dintre misiunile lui Xavi pentru perioada de mercato din vară este să găsească un fundaş central potrivit stitlului de joc pe care vrea să-l imprime Barcelonei. Ca atare, clubul şi-a întocmit deja o listă de nume cu fundaşi centrali care să-l satisfacă pe Xavi.

Matthijs de Ligt (22 de ani) e alegerea conducerii, Joan Laporta fiind un admirator al fundaşului olandez, mai ales prin prisma relaţiei bune pe care o are cu Mino Raiola, agentul său. Pe lângă De Ligt, varianta agreată de Xavi este Jules Kounde (23 de ani), fundaşul Sevillei cu clauză de 80 de milioane de euro.

Chelsea este şi ea interesată de transferul lui Kounde, pe care l-a dorit şi în vara trecută. De la Chelsea poate ajunge la Barcelona al treilea fundaş de pe lista Barcelonei. Chiar gratis. Căpitanul "albaştrilor", Cesar Azpilicueta, se află în ultimele şase luni de contract pe Stamford Bridge şi catalanii i-au trmis deja o ofertă agentului său.

Azpilicueta este un fundaş polivalent, care poate juca fundaş central, dar şi în partea dreaptă a apărării şi poate ajunge liber de contract pe Camp Nou. Barcelona i-a propus un contract pe doi ani cu opţijune de prelungire pe încă un sezon şi acum aşteaptă răspunsul final al spaniolului.

Afla mai multe despre: barcelonafundasi centralixavide ligtazpilicuetakounde 

viewscnt
Articole similare