Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 pe lista neagră a lui Xavi! Barcelona se pregăteşte să vândă două vedete şi o "perlă"

3 pe lista neagră a lui Xavi! Barcelona se pregăteşte să vândă două vedete şi o "perlă"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (42 de ani) a făcut lista neagră la FC Barcelona. Catalanii au nevoie de bani, astfel că vor încerca să vândă din jucători pentru a stabiliza şi mai mult clubul greu încercat de problemele financiare din ultimii ani.

Barcelona s-a transformat sub "bagheta" lui Xavi. În ciuda eliminării din grupele Ligii Campionilor, catalanii conduc clasamentul din LaLiga şi au şanse reale la titlul, primul din 2019 încoace. Antrenorul a întocmit lista plecărilor de pe Camp Nou.

3 pe lista neagră a lui Xavi! Barcelona se pregăteşte să vândă două vedete şi o "perlă"

De la preluarea clubului de către Joan Laporta, Barcelona s-a transformat încet, dar sigur, înapoi într-o echipă care să se lupte pentru titlu în LaLiga, cu ambiţii în Liga Campionilor. Pe primul loc în campionat, Barcelona urmează să vândă pentru a face rost de bani pentru alţi jucători cu care să ridice nivelul.

Potrivit site-ului fichajes.net, Xavi a făcut lista neagră şi a trecut 3 nume la "plecări". Memphis Depay, Ferran Torres şi Eric Garcia sunt, conform sursei citate, jucătorii pe care antrenorul catalan nu-i are în planuri pentru a doua parte a sezonului şi pentru viitorul echipei.

Plecările au şi rolul de a "uşura" fluturaşul de salarii de la Barcelona. Pentru unul dintre jucătorii trecuţi pe lista neagră, Barcelona a primit deja o propunere, de la Arsenal.

Memphis Depay şi Eric Garcia au fost luaţi gratis de Barcelona, după plecările de la Lyon şi Manchester City, în timp ce pentru Ferran Torres au plătit 55 de milioane de euro "Cetăţenilor".

Afla mai multe despre: xavibarcelonaplecarijucatoridepayeric garciatorres 

viewscnt
Articole similare