Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 pentru AC Milan! Campioana Italiei, "upgrade" important în 2023

3 pentru AC Milan! Campioana Italiei, "upgrade" important în 2023

AC Milan

Comentarii

AC Milan lucrează şi plănuieşte lotul pentru sezonul viitor, iar campioana Italiei şi-a întocmit lista de transferuri pentru vara lui 2023.

Campioană în Italia după 11 ani, AC Milan e pregătită să-şi "upgradeze" lotul şi în 2023, cu transferuri importante, care să ridice nivelul. Presa din străinătate a intrat în posesia numelor de pe lista de mercato a lui AC Milan, care conţine trei nume importante.

3 pentru AC Milan! Campioana Italiei, "upgrade" important în 2023

Revenită în Liga Campionilor şi cu "coroana" de campioană pe cap, AC Milan vrea mai mult în 2023. Ca atare, italienii şi-au creionat lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Potrivit site-ului fichajes.net, AC Milan vrea să facă trei transferuri importante, care să ridice nivelul echipei.

Naby Keita - Mijlocaş, fost la RB Leipzig şi acum la Liverpool, îşi termină contractul cu "Cormoranii" în vara lui 2023, iar AC Milan îl vrea. Liverpool nu vrea să-i prelungească înţelegerea şi, potrivit sursei citate, Naby Keita are un profil de care şefii lui Milan sunt foarte interesaţi, mai ales după ce căpitanul Franck Kessie a plecat liber la Barcelona.

Xavi Simons - La 19 ani, olandezul face senzaţie în ţara natală, la PSV, unde a fost trimis de PSG. Polivalenţa lui Simons este foarte atractivă pentru AC Milan, iar "Diavolul" l-a trecut pe lista de transferuri. Crescut de Barcelona, Xavi Simons a ajuns la PSG liber de contract şi, în 2022, a fost trimis în Olanda, la PSV: 9 goluri şi trei pase de gol a reuşit Simons în toate competiţiie sezonului cu olandezii.

Marco Asensio - Crescut de Real Madrid, Asensio îşi termină contractul cu echipa de pe "Santiago Bernabeu" şi nu are de gând să mai rămână la Madrid pentru că nu joacă mai deloc. AC Milan vrea să profite şi să-l aducă gratis în vara lui 2023, când poate semna cu oricine doreşte. Apiră dreapta, Asensio ar acoperi o "gaură" importantă în echipa Milanului, care-l plimbă pe Leao de pe o bandă pe alta.

Afla mai multe despre: ac milantransferuriasensioxavi simonsnaby keita 

viewscnt
Articole similare