You are here:

"3 SportCast" s-a întors în forţă cu un nou episod spumos. Grădinescu şi-a dat singur nota 3: "Îmi ofer această notă, pentru că am fost atât de prost să votez aşa şi a doua oară"

"3 SportCast" s-a întors în forţă cu un nou episod spumos. Grădinescu şi-a dat singur nota 3: "Îmi ofer această notă, pentru că am fost atât de prost să votez aşa şi a doua oară"

Diverse

Comentarii

"3 SportCast" a revenit cu un episod în care Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu şi Emil Grădinescu au abordat cele mai importante subiecte ale momentului.

La început, cei trei comentatori au vorbit despre meciul FCSB - RFS, din Europa League, şi despre atmosfera incredibila care a fost pe Arena Naţională.

De asemenea, Băleanu, Cosmescu şi Grădinescu au punctat subiectul Superligii, unde au analizat echipele importante din campionat şi parcursul lor de până acum.

Rubrica favorita a emisiunii "3 SportCast", unde Băleanu, Cosmescu şi Grădinescu dau notele 10, 9, 4 şi 3, şi-a regăsit locul şi în ediţia din această săptămână.

Nota 10

  • Băleanu: Pentru gazonul de pe Arena naţională. Nu stiu cum l-au făcut! A fost masă de biliard. Să le dea şi altora soluţia.

Nota 9

  • Cosmescu: Nota 9 pentru Darius Olaru. Mie îmi place foarte tare cum joacă. Are şuturile alea, chiar mi se pare un băiat care ar merita un campionat mai bun.

Nota 4

  • Grădinescu: Pentru organizarea de la masa presei. Cluburile organizatoare lasă mesele presei la cheremul suporterilor. Pentru că nu exista meci la care să mă duc şi să comentez de la masa presei şi să nu fie plin de suporteri, iar unii dintre ei sunt chiar agresivi.
  • Cosmescu: Nota 4 lui Dorinel Munteanu. Pentru gestul cu băiatul ăla (n.r. Maftei) şi nu atât pentru gest, se poate întâmplă, ci pentru modul cum a reacţionat după aceea.

Nota 3

  • Băleanu: Pentru incidentul de la Galaţi cu Dorinel Munteanu. Să speram că nu vom mai avea ocazia (n.r. Dorinel Munteanu nu vă mai repeta gestul). Ne apropiem de 2025.
  • Cosmescu:  Nota 3 acordată lui Kýros Vassaras. Avem 42 de AJF-uri şi avem şapte arbitri pe lista FIFA, trei sunt din Satu Mare, fraţii Kovacs (n.r şi Vidican). Norocul meu este că Istvan Kovacs nu are şapte fraţi, că altfel aveam ţoaţă lista FIFA Kovacs. Este dovada maximă a modului cum se merge în arbitraj.
  • Gradinescu: Îmi ofer nota 3 chiar mie. Pentru că am fost atât de prost să îl votez şi a doua oară pe Klaus Iohannis fară să îmi dau seama ce se ascunde în el. Prima dată te păcăleşti, băi, dar şi a doua oară?

Afla mai multe despre: baleanu 

viewscnt
Articole similare