Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

35.000 de euro pentru 72 de minute jucate! Andreias Calcan se revoltă împotriva Universităţii Cluj

35.000 de euro pentru 72 de minute jucate! Andreias Calcan se revoltă împotriva Universităţii Cluj

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj are probleme cu un fost jucător.

Andreias Calcan, probleme cu Universitatea Cluj

U Cluj a început perfect anul 2024 cu o victorie împotriva lui Hermannstadt, scor 2-1. Dar se pare că probleme vin din altă parte.

Andreias Calcan nici nu a vrut să audă de decizia antrenorului motiv pentru care atacantul a decis să dea clubul din Ardeal în judecată, după cum anunţă cei de la Fanatik. 

Fotbalistul a mers la Comisii şi a cerut salariul integral până la finalul sezonului. Conform sursei citate, Calcan câştiga la U Cluj suma de 7.000 de euro pe lună, aşa că până la vară cere suma de 35 de mii de euro. 

  • Calcan a prins doar 72 de minute în sezonul actual la U Cluj!

Calcan este unul dintre jucătorii care, în sezonul 2014/2015, a reuşit să îşi treacă în palmares o finală a Cupei României, pierdută de “U” Cluj, pe Arena Naţională, împotriva celor de la Steaua Bucureşti, scor 3-0.

Ulterior, extrema a plecat în străinătate, unde a evoluat pentru cluburile olandeze Willem II Tilburg, Almere City, respectiv FC Dordrecht.

  • 10 formaţii a bifat în carieră: U Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Willem II Tilburg, Dordrecht, Almere City, Viitorul Constanţa, Ujpest Dosza, Poli Iaşi, Mezőkövesd şi FC Argeş

Afla mai multe despre: andreias calcanuniversitatea clujfc argeş 

viewscnt
Articole similare