Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 dintr-o lovitură! Erik ten Hag începe în forţă la Manchester United. Ce transferuri vrea

4 dintr-o lovitură! Erik ten Hag începe în forţă la Manchester United. Ce transferuri vrea
Comentarii

Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, şi-a stabilit primele ţinte pe piaţa transferurilor pentru mandatul său de pe Old Trafford, care va începe în vară.

4 dintr-o lovitură! Erik ten Hag începe în forţă la Manchester United. Ce transferuri vrea

Manchester United l-a numit pe Erik ten Hag noul antrenor principal, cu care vrea să înceapă o adevărată reconstrucţie din vară încolo. Anternorul batav şi-a stabilit primele ţinte pe piaţa transferurilor şi vrea nu mai puţin de patru jucători cu care să înceapa treaba pe Old Trafford.

Presa internaţională a aflat numele fotbaliştilor pe care Erik ten Hag îi vrea sub comandă la Manchester United.

Frenkie de Jong - Fotbalistul Barcelonei e dorit de Erik ten Hag, care-l cunoaşte foarte bine şi a transmis că este o prioritate pentru el. Ten Hag şi De Jong au lucrat împreună la Ajax, iar Manchester United poate profita de nevoia de bani a Barcelonei pentru a-l transfera, deşi mai are contract, iar cota sa de piaţă este una excelentă.

James Ward-Prowse - Mijlocaşul englez a intrat pe lista lui Erik ten Hag pentru că este un foarte bun pasator şi organizator de joc. La 27 de ani, fotbalistul lui Southampton e gata să facă pasul spre o echipă mai mare, iar Ten Hag a pus ochii pe el datorită calităţilor sale. Ward-Prowse mai are contract cu Southampton până în vara lui 2026.

Tyrell Malacia - Un fundaş stânga de mare viitor, din Olanda, pe care Erik ten Hag îl cunoaşte foarte bine. Manchester United are nevoie de fundaş stânga, variantele actuale fiind Luke Shaw şi Alex Telles, care se pare că nu sunt pe placul antrenorului care va sosi de la Ajax. Fundaşul lui Feyenoord a atras atenţia prin prestaţiile sale foarte bune din Conference League şi Eredivisie, Ten Hag avându-l sub observaţie.

Jarrod Bowen - Unul dintre cei mai în formă fotbalişti de la West Ham, care i-a ajutat pe "Ciocănari" să ajungă în semifinalele Europa League. Fotbalistul poate acoperi ambele benzi ale atacului şi i-a atras atenţia lui Ten Hag prin prestaţiile sale. Jarrod Bowen mai are contractu cu West Ham până în 2025.

Afla mai multe despre: erik ten hagtransferurimanchester united 

viewscnt
Articole similare