Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 jucători, OUT de la AC Milan! Curăţenie pe San Siro după titlul cucerit în Serie A

4 jucători, OUT de la AC Milan! Curăţenie pe San Siro după titlul cucerit în Serie A

AC Milan

Comentarii

AC Milan a luat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani şi, înainte să facă transferuri pentru a întări lotul, face curăţenie în echipă. Gazzetta dello Sport scrie că nu mai puţin de patru jucători vor pleca de la AC Milan pentru a strânge bani de transferuri cu care "Diavolul" să facă faţă în Serie A, Cupa Italiei şi grupele Ligii Campionilor.

Titlul luat de AC Milan după 11 ani de pauză a creat o emulaţie la echipă, care se pregăteşte să intre într-o nouă eră ca şi campioană a Italiei.

4 jucători, OUT de la AC Milan! Curăţenie pe San Siro după titlul cucerit în Serie A

Gazzetta dello Sport scrie că AC Milan se pregeăteşte să mute pe piaţa transferurilor după ce a luat titlul în Serie A. Campioana Italiei se desparte de patru jucători înainte să facă transferuri cu care să întărească echipa pentru sezonul viitor, ăn care AC Milan va fi angrenată pe trei fronturi: UCL, Serie A şi Cupa Italiei.

Potrivit sursei citate, AC Milan vrea să facă rost de bani pentru a aduce jucătorii pe care-i are în vizor, iar pentru ca acest lucru să se întâmple patru jucători vor părăsi echipa. Concret, Fode Ballo-Toure, Samu Castillejo, Alexis Saelemakers şi Ante Rebic sunt jucătorii de care AC Milan vrea să se despartă.

3 transferuri pe care AC Milan vrea să le facă

Odată cu titlul câştigat în Serie A după 11 ani, AC Milan şi-a asigurat participarea în grupele Ligii Campionilor. Pentru a face faţă în competiţia stelelor, milanezii au nevoie de jucători mai buni. Astfel, Divock Origi şi Nicolo Zaniolo sunt aşteptaţi pe San Siro, în timp ce Brahim Diaz va fi achiziţionat definitiv de la Real Madrid, de unde a fost doar împrumutat acum două sezoane.

Clubul AC Milan a fost cumpărat recent cu 1,2 miliarde de euro. Grupul Eliott Management l-a cedat către Investcorp, un fond de investiţii cu susţinere din Bahrain.

Afla mai multe despre: ac milanplecaritransferuriserie a 

viewscnt
Articole similare