Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 potenţiale transferuri în ultima zi de mercato. Liverpool, Tottenham, Juventus sau Bayern, mutări de ultim moment în fotbalul european

4 potenţiale transferuri în ultima zi de mercato. Liverpool, Tottenham, Juventus sau Bayern, mutări de ultim moment în fotbalul european
Comentarii

Perioada de transferuri se încheie la 1 februarie. După o lună cu diverse mutări interesante, unele echipe încă au nevoie de întăriri. Aşadar, aruncăm un ochi pe 4 transferuri care s-ar putea finaliza în cursul zilei de luni.

Un fundaş central la Liverpool

Încă de la începutul sezonului, Liverpool a fost afectată de accidentări. În octombrie, în derby-ul local cu Everton, Virgil van Dijk a fost nevoit să părăsească terenul după o intrare urâtă a portarului advers, Jordan Pickford. După meci, s-a confirmat că fundaşul olandez va lipsi tot sezonul. Mai apoi, rând pe rând, Joe Gomez, Fabinho şi Joel Matip au avut parte de diverse accidentări. Astfel, Liverpool a fost nevoită să folosească juniori în apărare în diferite meciuri, pierzând teren în lupta pentru titlu.

Cele 2 nume vehiculate sunt Duje Caleta-Car (Marseille) şi Ben Davies (Preston North End). Primul ar fi cel preferat de Klopp, dar Marseille nu ar vrea să îi dea drumul decât dacă poate găsi un înlocuitor. Iniţial, Caleta-Car se pregătise să zboare în Anglia pentru a îşi completa transferul, dar clubul său a blocat mutarea.

De cealaltă parte, Davies ar fi o variantă mai ieftină pentru campioni. Acesta ar fi disponibil pentru o sumă de 2 milioane de lire sterline, iar în cazul în care transferul pentru Caleta-Car nu poate fi completat, Liverpool îl va aduce de urgenţă pe fundaşul din liga a 2-a.

Dele Alli

Odată văzut ca viitorul naţionalei Angliei, cariera lui Dele Alli nu a mers conform planului. Acesta a avut o renaştere la venirea lui Mourinho, arătând forma care l-a consacrat iniţial. Uşor, uşor, însă, performanţele acestuia au scăzut, iar în acest sezon mijlocaşul a jucat doar 75 de minute în campionat. Următoarea sa destinaţie pare a fi PSG, dar este neclar dacă acesta va fi vândut, împrumutat sau dacă i se va permite, în primul rând, să plece. Un lucru este clar, însă Alli trebuie să o părăsească pe Spurs pentru binele carierei sale.

Joshua Zirkzee

Bayern Munchen are una dintre cele mai bune academii din fotbalul mondial. Unul dintre noile produse ale acesteia este olandezul Joshua Zirkzee. Preluat de la academia lui Feyenoord, acesta şi-a arătat potenţialul încă de la o vârstă fragedă. Oportunităţile în echipa mare a lui Bayern au fost rare, dar atacantul a avut prestaţii bune când a fost folosit. Dar, cu scopul de a juca mai multe minute, acesta a ales să plece de pe Allianz. Destinaţia, confirmată şi de jucător, este Parma, unde va fi coechipier cu Dennis Man. Au rămas doar câteva formalităţi, dar transferul ar urmează a fi confirmat în cursul zilei de luni. Zirkzee va fi iniţial împrumutat, iar, în funcţie de prestaţile sale, cluburile îi vor decide viitorul permanent în vară.

Sami Khedira

Un fost campion mondial, câştigător de Champions League şi campionate pe oriunde a jucat, Sami Khedira a avut o carieră de invidiat. Ajuns acum la 33 de ani şi în periferia echipei lui Juve, a venit timpul pentru acesta să părăsească echipa din Torino. Mijlocaşul neamţ nu a jucat deloc în acest sezon şi, după ce a aterizat sâmbătă la Berlin, este aşteptat să semneze cu Hertha. Acesta revine în campionatul german la 10 ani de la plecarea din Bundesliga, semnând cu Real Madrid la începutul sezonului 2010/2011.

Afla mai multe despre: tottenhamdele alli 

viewscnt
Articole similare