Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

40.000 de oameni s-au adunat pe stadion la un meci de baseball din Statele Unite. Majoritatea spectatorilor nu aveau mască de protecţie

40.000 de oameni s-au adunat pe stadion la un meci de baseball din Statele Unite. Majoritatea spectatorilor nu aveau mască de protecţie

Sporturi

Comentarii

Sezonul regulat de baseball a avut numai 62 de meciuri în loc de 162 cât ar fi trebuit să dureze competiţia. Veniturile formaţiilor au scăzut cu peste 70% în ultimul an.

Un meci de baseball din MLB a avut parte de o audienţă de 40.000 de spectatori în tribune, în situaţia în care pandemia de coronavirus nu este încă încheiată în Statele Unite. De la izbucnirea pandemiei, aceasta este o premieră absolută.

Evenimentul a avut loc în Texas pe stadionul Globe Life Field, acolo unde Texas Ranges a jucat în faţa celor de la Toronto Blue Jays. Meciul s-a terminat cu scorul de 6-2 pentru formaţia oaspete iar spectatorii s-au bucurat de joc fără a se conforma vreunei restricţii. Majoritatea celor care au fost în tribune, nu au avut mască de protecţie, aşa cum se poate urmări şi în poze.

Un număr mare de echipe din campionatul nord-american de baseball au anunţat că vor permite accesul fanilor în tribune. Sezonul regulat de baseball a avut numai 62 de meciuri în loc de 162 cât ar fi trebuit să dureze competiţia. Veniturile formaţiilor au scăzut cu peste 70% în ultimul an.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: baseball 

viewscnt
Articole similare