You are here:

400 de milioane de dolari pentru Ion Ţiriac. Omul de afaceri a dat lovitura în discreţie totală

400 de milioane de dolari pentru Ion Ţiriac. Omul de afaceri a dat lovitura în discreţie totală

Diverse

Comentarii

Ion Ţiriac a reuşit să facă 400 de milioane de euro într-o discreţie totală, într-o perioadă în care foarte multe companii au intrat în faliment din cauza pandemiei de coronavirus.

Ion Ţiriac a picat pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români, după ce Daniel Dines, fondatorul UiPath, a reuşit să ajungă la o avere estimată la nu mai puţin de 6 miliarde de dolari.

Însă şi averea lui Ion Ţiriac continuă să crească. Fostul tenismen arată în continuare aplomb în lumea afacerilor şi reuşeşte să-şi crească averea cu sute de milioane de euro.

Lovitura de 400 de milioane de euro dată de Ion Ţiriac

Încă de când era jucător de tenis, Ion Ţiriac a arătat un puternic talent pentru afaceri. Această trăsătură l-a transformat într-unul dintre cei mai bogaţi afacerişti români.

Ion Ţiriac şi-a construit averea prin investiţii în imobiliare, în servicii financiare, în sport sau în companii de retail. Afacerile lui Ion Ţiriac sunt bine puse la punct şi generează anual venituri consistente.

Ion Ţiriac a reuşit să-şi mărească averea chiar şi în ultimul an, deşi pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi a adus pierderi de miliarde de euro.

În prezent, publicaţia Forbes susţine că omul de afaceri în vârstă de 82 de ani are o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari, în creştere faţă de anul trecut.

În aprilie 2020, adică imediat după izbucnirea pandemiei de coronavirus, Ion Ţiriac figura cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Ceea ce înseamnă că fostul tenismen şi-a adăugat încă 400 de milioane de euro la averea sa, într-o perioadă în care foarte multe companii au intrat în faliment din cauza haosului provocat de COVID-19.

Cu o avere evaluată la 1,6 miliarde de dolari, Ion Ţiriac ocupă locul 1833 în topul celor mai bogaţi oameni din lume.

Lider în acest clasament este Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care ultimul an a fost spectaculos pentru el. În 2020, Bezos avea o avere estimată la 113 miliarde de dolari. În prezent, averea acestuia este estimată la nu mai puţin de 177 de miliarde de dolari...

Pe locul secund în topul celor mai bogaţi oameni din lume este Elon Musk, cel care are o avere estimată la 151 de miliarde de dolari. Podiumul este completat de familia lui Bernard Arnault, cu 150 de miliarde de dolari.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare