Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 fotbalişti pot pleca de la Inter în vară. Lautaro Martinez şi Barella, pe listă

5 fotbalişti pot pleca de la Inter în vară. Lautaro Martinez şi Barella, pe listă

Inter Milano

Comentarii

Inter, campioana Italiei, se află într-o situaţie financiară complicată după ce proprietarii grupului Suning au întâmpinat probleme cu banii, iar "nerazzurri" ar putea vinde din jucătorii importanţi pentru a echilibra balanţa.

5 fotbalişti pot pleca de la Inter în vară. Lautaro Martinez şi Barella, pe listă

Calciomercato a aflat că nu mai puţin de cinci jucători ar putea pleca de la Inter, în vară, pentru ca formaţia campioană a Italiei să facă rost de bani pentru a echilibra sănătatea financiară a clubului.

De Vrij - Fundaşul central din Olanda este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa şi Inter vrea să-l vândă pentru a strânge bani ca să supravieţuiască. Tottenham sau Bayern sunt interesate de De Vrij, care l-ar putea înlocui pe Niklas Sule în Bavaria.

Lautaro Martinez - "Taurul", unul dintre golgheterii echipei, a atras deja interes din partea lui Atletico Madrid sau Arsenal. Inter vrea între 60 şi 70 de milioane de euro pentru a fi de acord să-l lase să plece.

Nicolo Barella - Mijlocaşul italian a crescut foarte mult în evoluţii în ultimele două sezoane. Presa din Spania a scris despre interesul lui Real Madrid pentru Barella, care ar putea să-i înlocuiască pe Modric sau Kroos pe "Santiago Bernabeu".

Milan Skriniar - Fundaşul central slovac de 27 de ani a avut mai multe oferte să plece de la echipă în vara trecută, iar în această vară Inter l-ar putea vinde pentru a face rost de bani.

Alessandro Bastoni - Crescut la Inter şi cu o vârstă foarte bună, 21 de ani, Bastoni este omul promovat de Antonio Conte în echipa mare a "nerazurrilor". Calităţile sale l-au propulsat în atenţia cluburilor mari. Conte îl vrea la Tottenham, dar şi Barcelona îl are pe listă.

Afla mai multe despre: intertransferurilautarobarella 

viewscnt
Articole similare