Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători, OUT de la Farul. Gică Hagi pregăteşte „revoluţia” la campioana României

5 jucători, OUT de la Farul. Gică Hagi pregăteşte „revoluţia” la campioana României

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) este hotărât să ia măsuri drastice după meciul retur din preliminariile Conference League.

Gică Hagi pregăteşte „revoluţia” la Farul! 5 jucători, OUT de la campioana României după returul din Conference League

Campioana României a avut un start dezamăgitor de sezon. În ciuda celor 6 puncte obţinute în primele 3 meciuri de campionat, Farul a fost eliminată încă din primul tur preliminar al UEFA Champions League, fiind depăşită clar de Sheriff Tiraspol.

Situaţia l-a nemulţumit teribil pe „Rege”, care e acum decis să renunţe la mai multi jucători, mulţi dintre ei aduşi chiar în această vară, anunţă Playsport. 

Concret, Gică Hagi e decis să nu mai continue cu Vianna, Bassong, Dussaut, Queiros şi Benchaib, toţi fiind jucători aduşi în această vară, dar care nu l-au impresionat pe tehnicianul „marinarilor”.

  • Returul dintre Urartu şi Farul are loc joi, 3 august, de la 19:00
  • În tur, scorul a fost 3-2 pentru „marinari”

Gică Hagi a ”tunat” după primul eşec în campionat: ”O ruşine din partea noastră. S-au văzut toate defectele”â

Antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi (58 de ani), a tras concluziile după primul eşec suferit în Superligă, în acest sezon.

Farul a fost învinsă de Poli Iaşi, scor 1-3, într-un meci din etapa a treia a Superligii României.

”La fotbal trebuie să fii conectat, să joci fotbalul tău. Trebuie să ştii să joci ofensiv cu mingea, apoi să ştii să recuperezi.

O primă repriză slabă, cea mai slabă pe care a văzut-o eu vreodată. Toată lumea a văzut, o ruşine din partea noastră. Semnalele erau dinainte. 

Toate semnalele pe care le-am tras s-au adeverit. Am dat cu fundul de pământ. Noi dacă nu uităm repede că suntem campioni şi nu trecem la treabă, avem probleme mari. 

Fiecare meci e un test. Când pierdem, pierdem toţi. Când nu joci bine ambele faze, se văd toate defectele. E clar, trebuie să ştii să te aperi, să ştii cum să joci când nu ai mingea. Când ai mingea, trebuie să ştii să joci fotbal.

Trebuie să fii reactiv, iute. Suntem foarte mulţi în vestiar. Când lucrurile au fost în halul ăsta, ce să mai zici în vestiar. Vom reflecta şi vom lua decizii bune pentru club. 

Am încercat să facem ceva, să schimbăm ceva, dar a fost la fel şi în repriza a doua. E greu de explicat acum, la cald”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare