Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 nume mari pe care Newcastle încearcă să le transfere în perioada următoare

5 nume mari pe care Newcastle încearcă să le transfere în perioada următoare

Premier League

Comentarii

Noua conducere a lui Newcastle e gata să înceapă treaba, din iarnă, pe piaţa transferurilor.

Potrivit presei britanice, oficialii lui Newcastle au pus ochii pe cinci nume importante pentru a începe să formeze o nouă echipă, capabilă să se lupte pentru trofee.

”Coţofenele” se pregătesc de o adevărată reformă la nivelul lotului, dar şi la nivel organizatoric. Potrivit lui Chris Waddle, lista de achiziţii  a lui Newcastle e împărţită între jucători tineri, de viitor, şi nume consacrate.

5 transferuri importante pe care Newcastle le-ar putea face

Potrivit lui Waddle, acesta explică în The Sun, care sunt jucătorii către care Newcastle s-ar putea orienta în perioada următoare.

1. Paul Pogba: nu este un jucător tânăr, dar este un fotbalist fantastic. Are mulţi ani de fotbal în faţă şi nu şi-a prelungit încă acordul cu Manchester United. Poate deveni un obiectiv primordial pentru Newcastle.

2. Marco Asensio: fotbalistul formaţiei Real Madrid are doar 25 de ani şi rămâne un nume care poate face lucruri minunate în fotbal, crede Waddle. Nu se numără printre preferaţii lui Carlo Ancelotti, astfel că ar putea pleca de la gruparea blanco.

3. Gavi: noua perlă a Barcelonei nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea catalană, astfel că ar putea intra pe lista de achiziţii a lui Newacstle. Deşi, cel mai probabil, Gavi va prelungi cu Barca, este firesc ca numele său să fie pe lista de achiziţii a unui club încărcat de ambiţii

4. Declan Rice: unul dintre jucătorii doriţi de rivalele Manchester City şi Manchester United, pare clar că nu va mai rămâne la West Ham. United este interesată să-l transfere şi ar putea fi o mare lovitură pe piaţa transferurilor.

5. Moussa Diaby: francezul cu origini maliene este unul dintre jucătorii tineri care impresionează în Bundesliga. Are patru goluri şi o pasă decisivă în acest sezon pentru Leverkusen şi pare un obiectiv important pentru Newcastle United.

Afla mai multe despre: newcastlepremier leaguepogbagavi 

viewscnt
Articole similare