Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 pentru Barcelona! Catalanii caută fundaş central: nume grele pe listă

5 pentru Barcelona! Catalanii caută fundaş central: nume grele pe listă

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a întocmit lista de transferuri şi a trecut mai multe nume pentru postul de fundaş central. Catalanii au probleme în apărare şi caută un fundaş "de fier" care să transforme linia de fund. În birourile de pe Camp Nou s-a întocmit o listă cu cinci fundaşi centrali care ar putea fi transferaţi.

5 pentru Barcelona! Catalanii caută fundaş central: nume grele pe listă

Joan Laporta a intrat într-o nouă eră cu Joan Laporta preşedinte şi se doreşte o adevărată reconstrucţie pe Camp Nou, cu Xavi la timonă.

Marea problemă a Barcelonei este apărarea, mai ales fundaşii centrali, unde în afară de Ronald Araujo sunt jucători trecuţi de prima tinereţe sau care nu au nivelul necesar pentru a juca pe Camp Nou. Ca atare, Xavi împreună cu clubul au întocmit o listă de fundaşi centrali din care să aleagă.

Potrivit jurnalistului Gabriel Sans, Barcelona îi are pe listă pe Pau Torres (25 de ani, Villarreal), Jules Kounde (23 de ani, Sevilla), Aymeric Laporte (27 de ani, Manchester City), Matthijs de Ligt (22 de ani, Juventus) şi Salisu (23 de ani, Southampton), din care Xavi şi conducerea clubului vor alege unul.

Pentru postul de fundaş central, Barcelona l-a transferat deja pe Andreas Christensen (26 de ani), liber de contract de la Chelsea şi, pentru sezonul viitor, se zvoneşte că ar avea o înţelegere cu Cesar Azpilicueta (32 de ani).

Afla mai multe despre: barcelonafundasfundasi centralitransferuri 

viewscnt
Articole similare