Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 fotbalişti sau foşti fotbalişti care practică jocuri de noroc

6 fotbalişti sau foşti fotbalişti care practică jocuri de norocgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Cel mai în vogă exemplu în acest sens este brazilianul Neymar, de la PSG, care este imaginea unui site de poker.

Fotbaliştii nu au voie să joace la pariuri sportive, dar nu le interzice nimeni să se distreze la cele mai bune sloturi sau la alte jocuri de noroc, în cazinourile online sau terestre, cărora mulţi dintre ei le fac reclamă. 

Unii dintre foştii sau actualii sportivi s-au remarcat prin câştiguri sau, dimpotrivă, prin pierderi record. Asta nu înseamnă că gamblingul a reprezentat un viciu pentru ei, iar fiecare are dreptul să îşi aleagă modalitatea de a se relaxa, cât timp hobby-urile nu îi afectează viaţa personală sau cea profesională.

Iată şase nume foarte cunoscute de jucători de fotbal care practică jocurile de noroc:

NEYMAR

Protagonistul celui mai scump transfer realizat în istoria fotbalului (222 de milioane de euro, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain) are mai multe talente pe lângă cel fotbalistic: cântă (a înregistrat o melodie cu celebrii artişti Gustavo Lima şi Michel Telo), dansează şi este bun la poker. Se întâlneşte de mai multe ori pe săptămână cu prietenii la masa de joc, iar când este singur intră şi joacă în cazinourile online, alături de parteneri virtuali. Neymar consideră că sunt asemănări mari între poker şi fotbal. Cea mai importantă: în ambele jocuri trebuie să fii dispus să îţi asumi riscuri.

LIONEL MESSI

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, Lionel Messi, este pasionat de sloturile online şi de jocurile video. La sloturi joacă în timp ce se relaxează, iar pe consolă se joacă atunci când este acasă, cu copiii. Coleg cu Neymar la Paris Saint-Germain, starul argentinian a recunoscut că nu e atât de bun la fotbal pe PlayStation precum este în realitate. În ceea ce priveşte sloturile, jucătorul echipei franceze nu este un high-roller, ci păstrează totul la stadiul de distracţie. Ne şi imaginăm vestiarul lui PSG după antrenament, cu Messi jucând la păcănele şi Neymar făcând buy-in la poker.

EIDUR GUDJOHNSEN

Fostul fotbalist al lui Chelsea şi FC Barcelona preferă cazinourile terestre, dar intră din când în când şi pe internet. Pasiunea pentru gambling a dezvoltat-o după ce a suferit o accidentare serioasă în Spania şi a trebuit să stea pentru o perioadă mai lungă în afara terenului. Apoi, a făcut o vizită în Las Vegas şi a încercat aproape toate cazinourile, cu destul de mare succes. A fost tot binele spre rău, pentru că profitul obţinut în Vegas l-a făcut să creadă că poate câştiga bani frumoşi din jocurile de noroc. A acumulat datorii de aproximativ 7,8 milioane de euro, care nu i-au afectat cariera sportivă.

DAVID BECKHAM

Fotbalist remarcabil, dar şi sex-simbol, Beckham a câştigat din endorsements şi din afacerile bazate pe popularitatea sa mai mult decât din fotbal. Cum nu strică niciodată un ban în plus, fostul mijlocaş a reprezentat şi imaginea unor cazinouri din Macau şi Singapore. În ultima parte a carierei, „Becks” a jucat în Major League Soccer, fiind văzut des în cazinourile din Las Vegas. Potrivit apropiaţilor, el preferă sloturile 3D, fără să exagereze cu această pasiune.

GIANLUIGI BUFFON

Portarul legendar al Italiei este un jucător de poker recunoscut. S-a remarcat pe la diverse turnee, iar una dintre cele mai mari platforme de poker online l-a convins să îi fie ambasador. „Gigi Buffon” are un temperament echilibrat, fiind cea mai bună imagine a jucătorului responsabil, care ştie că jocurile de noroc sunt bune doar pentru distracţie. Întrebat de ce a ales să joace poker în turnee rezervate profesioniştilor, fostul goalkeeper a răspuns: „Îmi place să trăiesc viaţa la maxim”.

DIETMAR HAMMAN

În autobiografie, fostul mijlocaş al lui Liverpool şi al naţionalei Germaniei a dezvăluit că s-a refugiat în jocurile de noroc după ce a divorţat de soţie. Hamman a câştigat Liga Campionilor în 2005 şi a participat la două turnee finale ale Cupei Mondiale. Cariera de fotbalist a fost mult mai strălucitoare decât cea de gambler, care i-a scos din cont peste 300.000 de dolari. Suma a fost neglijabilă pentru un sportiv care câştiga foarte bine, însă l-a determinat pe neamţ să fie mai rezervat în ceea ce priveşte această modalitate de divertisment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jocuri de noroc 

viewscnt
Articole similare