Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 nume noi la pregătirile CSA Steaua. Surpriză URIAŞĂ! Roş-albaştrii au renunţat la vedeta Predescu

6 nume noi la pregătirile CSA Steaua. Surpriză URIAŞĂ! Roş-albaştrii au renunţat la vedeta Predescu

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a fost preluată de Daniel Opriţa şi Iulia Miu. 6 transferuri au fost deja perfectate de gruparea roş-albastră care atacă promovarea în Liga 3 în sezonul viitor.


CSA Steaua s-a despărţit de Marius Lăcătuş şi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Daniel Opriţa. El va fi ajutat de Iulian Miu şi Ştefan Nofitovic: ”Sunt bucuros că am ajuns din nou în curtea Stelei, clubul unde am cunoscut cele mai mari performanţe şi cele mai frumoase. Vin cu încredere, cu dorinţa de  a realiza lucruri frumoase şi de a duce echipa acolo unde îi este locul în prima ligă şi să câştige din nou campionate. Sunt sigur că vom face o echipă bună care să nu aibă nicio problemă în a promova. Eu nu pot să risc să nu promovez echipa în acest sezon" a spus noul antrenor al roş-albaştrilor, Daniel Opriţa la prezentarea oficială.

6 nume noi la reunirea lotului. Predescu a fost dat afară!

Ratarea promovării aduce schimbări importante la CSA. După ce Marius Lăcătuş a demisionat, clubul a decis să renunţe la alţi jucători importanţi pentru stagiunea trecută, printre care şi Predescu, cel mai important dintre ei. Nici brazilienii Lucas Caetano şi Medeiros nu mai rămân în Ghencea.

La capitolul noutăţi, CSA Steaua se bazează deja pe Ovidiu Morariu (fundaş, de la Metalurgistul Cugir), Sergiu Bactăr (fundaş, Reşiţa), Marian Neagu (mijlocaş, CS Baloteşti), Rareş Enceanu (mijlocaş, FC Argeş) dar şi experimentaţii Liviu Băjenaru (mijlocaş, Turnu Măgurele) şi Robert Elek (atacant)

Afla mai multe despre: csa steauapredescudaniel opriţaiulian miu 

viewscnt
Articole similare