Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

60 de milioane de euro pentru un transfer stelar la PSG! Neymar şi Marquihos s-au dus direct la Al Khelaifi

60 de milioane de euro pentru un transfer stelar la PSG! Neymar şi Marquihos s-au dus direct la Al Khelaifigalerie foto

PSG

Comentarii

Ajax ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor cu unul dintre talentele pe care le are în echipă. Brazilianul Antony (21 de ani) se află pe lista francezilor de la PSG, fiind recomandat lui Nasser Al Khelaifi de către conaţionalii Neymar şi Marquinhos.

60 de milioane de euro pentru un transfer stelar la PSG! Neymar şi Marquihos s-au dus direct la Al Khelaifi

PSG îl va pierde, în vară, gratis pe Kylian Mbappe, care va semna cu Real Madrid, dar îl poate înlocui cu un fotbalist din naţionala Braziliei. Antony, de la Ajax, a avut evoluţii foarte bune şi apreciate, dominând campionatul olandez cu "Lăncierii".

Potrivit De Telegraaf, Antony a fost recomanda şefilor lui PSG, Nasser Al Khelaifi şi Leonardo de către Neymar şi Marquinhos, două staruri din naţionala Braziliei care joacă pe Parc des Princes. Sursa citată scrie că Ajax ar fi gata să se despartă de Antony pentru cel puţin 60 de milioane de euro.

Momentan, Al Khelaifi şi-a notat numele lui Antony în agenda sa, dar n-a făcut nicio mişcare concretă în direcţia transferului fotbalistului brazilian la PSG.

Antony a marcat nouă goluri şi a livrat şapte assist-uri pentru colegii săi în 22 de meciuri jucate cu Ajax în toate competiţiile acestui sezon. Ajax l-a cumpărat pe Antony de la Sao Paulo, în vara lui 2020, în schimbul a 15,7 milioane de euro.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antony în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: antonytransferpsgneymarmarquinhos 

viewscnt
Articole similare