Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

7 sloturi cu tematică sportivă pe care merită să le încerci

7 sloturi cu tematică sportivă pe care merită să le încercigalerie foto

Diverse

Comentarii

Sportul şi jocurile de cazino sunt două dintre cele mai comune hobby-uri în secolul nostru, iar când cele două se intersectează, rezultatul nu are cum să fie decât unul remarcabil.

Astfel, dezvoltatori de conţinut pentru cazino cunoscuţi, precum NetEnt, Playtech, Pragmatic Play, Yggdrasil sau Relax Gaming, au lansat în ultimii ani jocuri de păcănele cu tematică sportivă care s-au bucurat de multe aprecieri. Iată care sunt cele mai populare păcănele cu tematică sportivă disponibile şi în România. Ordinea în care sunt listate este aleatorie.

1. Football Champions Cup (NetEnt)



Lansat în mai 2016, anul în care Franţa a găzduit cea de-a 15-a ediţie a EURO, Football Champions Cup este un slot video NetEnt inspirat din lumea fotbalului, la care premiul cel mare ajunge la 10.000x miza. Pe grila jocului 3x5 vei descoperi simboluri tematice Fotbalist, Tricou, Ghete de fotbal, Mănuşi sau Fluier, dar şi reprezentări ale cărţilor de joc (A, K, Q, J, 10). Simbolurile Wild sunt reprezentate de mingi de diferite culori, iar Scatterul este o cupă. Funcţia specială este o rundă în care execuţi şi aperi lovituri de departajare.

2. Hockey League (Pragmatic Play)

Slotul Hockey League este la fel de dinamic ca şi sportul din care este inspirat. Pe lângă simbolurile comune - cărţi de joc, pe grila 3x5 apar şi simboluri tematice, iar combinaţiile jucătorilor sunt cele care oferă premii substanţiale. Simbolul Wild este chiar Cupa Stanley, iar Pucul are rol de Scatter şi Wild. Secvenţa specială oferă 10 rotiri extra cu unul dintre jucători simbol special.

Pragmatic Play este o companie înfiinţată destul de recent, în 2015, însă a avut parte de o ascensiune rapidă, lansând o mulţime de titluri de mare succes, excelente din punct de vedere al graficii şi efectelor video/audio. Un exemplu relevant este The Dog House Megaways, dar si restul jocurilor Megaways, jocuri care sunt mereu prezente in topurile cu cele mai bune păcănele.

3. Football Carnival (Playtech)



Playtech a dedicat acest slot Campionatului Mondial de Fotbal 2014 desfăşurat în Brazilia. Astfel, jocul este o combinaţie perfectă între fotbal şi ritmuri de samba, care te va cuceri nu doar prin coloana sonoră, ci şi prin efectele video şi funcţia specială. Cele 10 rotiri au un Extra Wild pe rola din mijloc şi multiplicator de câştiguri care porneşte de la 2x şi creşte la fiecare două rotiri, până la 6x. În joc apar simboluri care pot acoperi două poziţii pe rolă - fotbalişti, teren de fotbal şi statuia lui Iisus din Rio de Janeiro - alături de simboluri clasice. Wild-ul jocului este o minge de fotbal, iar simbolul Football Carnival este Scatter.

4. Football Glory (Yggdrasil)

Yggdrasil a lansat mai mereu jocuri extrem de atractive, iar Football Glory nu face excepţie. Vorbim despre un slot ceva mai nou, disponibil din mai 2020, cu funcţii speciale şi premii de maxim 4.000x per rotire. Grila jocului are 4 rânduri şi 5 role, iar colecţia de simboluri conţine atât cărţi de joc, cât şi fotbalişti. Orice combinaţie de simboluri Fotbalişti adaugă puncte într-un contor, iar când acesta se completează, primeşti 7 rotiri extra, cu un Fotbalist wild. 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins activează 7, 14 sau 21 de rotiri speciale cu Wild-uri lipicioase.

5. Scuadamore’s Super Stakes (NetEnt)

Un alt slot cu tematică sportivă ce poartă semnătura suedezilor de la NetEnt este inspirat din fascinanta lume a curselor de cai. Lansat în martie 2019, Scuadamore’s Super Stakes vine cu o grilă de joc clasică (3x5) şi 20 de linii de plată, pe care se pot lega combinaţii câştigătoare de până la 5.000x miza. Avem simboluri comune, dar şi tematice - diferiţi jocheu. Legendarul Peter Scuadamore este simbolul Wild, iar Cupa este Scatter. Speciala este declanşată la apariţia a trei Scattere pe rolele 1, 3 şi 5 şi este inedită: participi la o cursă alegând unul din cei 4 cai disponibili.

6. Let’s Get Ready to Rumble (Relax Gaming)



Relax Gaming a lansat jocul de păcănele online Let’s Get Ready to Rumble în septembrie 2019, vizând fanii boxului de top. Imaginea şi vocea inconfundabilă a celebrului prezentator de evenimente live Michael Buffer te vor purta rapid în atmosfera senzaţională a unei gale de box, câştigurile pot ajunge până la 2.400x per rotire, iar speciala vine cu 4 caracteristici: Cross Wilds, Uppercut Wild, Wild Hook şi Title Fight. Dacă eşti pasionat de box, sunt şanse mari să apreciezi acest slot unic de la Relax Gaming.

7. The Champions (Pragmatic Play)

Pragmatic Play a lansat slotul The Champions în 2018, cu puţin înainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Înainte de a începe jocul efectiv, îţi alegi una din cele 32 de ţări participante. Apoi, învârţi rolele şi orice rotire îţi poate aduce un premiu de până la 125x miza. Poziţia centrală a grilei de joc este una specială, marcată cu o Ţintă (o poţi muta unde vrei). Când unul din simbolurile Minge pică în acel loc, înscrii un gol, primeşti multiplicator de câştiguri şi urci un nivel în Momentum Progressive Game. Cel mai valoros simbol este Cupa The Champions - este şi Wild, iar 3 simboluri „Bonus” iniţiază secvenţa specială a jocului Penalty Shots Bonus Game.

Sloturile prezentate pot fi jucate atât în variantă demo, cât şi cu mize reale la cazinourile licenţiate din România. Vârsta legală pentru a practica jocuri de noroc în România este de 18 ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sloturisport 

viewscnt
Articole similare