You are here:

8 ani de "Cea mai mare oră de sport!" VIDEO | Am ajuns la peste 200.000 de participanţi în campania "Mişcarea face bine"

8 ani de "Cea mai mare oră de sport!" VIDEO | Am ajuns la peste 200.000 de participanţi în campania "Mişcarea face bine"

Special

Comentarii

S-a lansat pe piaţă prima ediţie a unui manual de bune practici corporate cu proiecte de top de marketing sportiv. Iar proiectul Cea Mai Mare Oră de Sport, susţinut de Telekom România a fost subiect de referinţă.

Telekom România este unul din brandurile naţionale care au înţeles cel mai bine importanţa implicării companiilor în sport.

"Am fost astăzi prezenţi la cea de-a treia ediţie a evenimentului Sport Marketing în România pentru a vorbi despre strategia aplicată campaniei Mişcarea face bine powered by Telekom Sport de 8 ani de zile. Bineînţeles, ne-am bucurat să aflăm că evenimentele Cea mai mare oră de sport se afla în topul evenimentelor de sport la nivel naţional", spune Ionela Păunică, director executiv al Fundaţiei Telekom Romania.

Concluziile celor 8 ani de "Mişcarea face Bine" au fost unele mai mult decât satisfăcătoare, iar lucrurile nu se vor opri aici.

"Cea Mai Mare Oră de Sport este parte a campaniei Mişcarea face Bine, ca multe alte programe şi evenimente pe care le derulăm. Anul trecut am avut aproximativ 50 de mii de persoane particpante în cele 3 orase şi am constatat că în toţi aceşti ani avem peste 200 de mii de oameni care au participat, foarte mulţi fani", ne-a declarat Ionela Păunică.

Afla mai multe despre: telekom romaniamiscarea face binevideo,  

viewscnt
Articole similare