Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

9 meciuri, cotă 10.000 şi 20% în plus. Un ieşean a “lovit-o” grav la Casa!

9 meciuri, cotă 10.000 şi 20% în plus. Un ieşean a “lovit-o” grav la Casa!

Pariuri sportive

Comentarii

Poţi să chemi zeii pe nume să-ţi dea din ceruri, să stai gură-cască să pice pară mălăiaţă, să te plimbi pe la psihologi că norocul e pentru alţii...

Sau ... să joci la Casa Pariurilor. Şi atunci se schimbă brusc totul într-un mare bine pentru tine.

Cu gândul ăsta a ieşit un ieşean din casă şi s-a oprit la Casa. Şi-a zis că e ziua lui. Şi şi-a făcut un cadou de zile mari.

A pus pe bilet 9 meciuri, i-a intrat automat şi extracâştigul din partea Casei (care vine obligat-forţat pe orice bilet, de la 1 meci luat, şi ajunge la 150%) şi s-a trezit cu o cotă de 9963. Zece mii, ce mai. I-a ieşit Napoli – Roma la ultima fază, că norocul a fost cu el!



Poate că e ciuda mare acum că a pus numai 3 lei, dar aşa a gândit-o probabil, dacă e să iasă, e bine şi cu mzia asta mică. Şi a pus două bilete identice. A luat 57.000 de lei din două părţi. Biletul a fost divers, cu meciuri din Serie A şi B, Anglia Championship, Liga 2.
 
A avut şi rezultat 1, X sau 2, peste 2.5 goluri, chiar şi o minunăţie de toată nebunia cu combinabilele speciale Casa. De exemplu, a pus dintr-o bucată Pisa că câştige cu Como, să marcheze ambele, peste 3.5 goluri în meci şi peste 9.5 cornere - 7.50 cotă la pachet.

Peste toate cele 9 meciuri s-a pus, cum ziceam, extra-câştigul Casei, multiplicator de cotă 1.20 (+20%). Mare deranj ce a făcut omul, bravo lui!

VEZI BILETUL CÂŞTIGĂTOR PE SITE-UL CASA

Afla mai multe despre: premiumareadvertorialcasa pariurilor 

viewscnt
Articole similare