Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”. Dan Petrescu, la capătul puterilor? ”Cred că a fost ultimul meci la CFR” | EXCLUSIV

”A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”. Dan Petrescu, la capătul puterilor? ”Cred că a fost ultimul meci la CFR” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a pierdut, duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

”A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”. Dan Petrescu, la capătul puterilor?: ”Nu mai poate continua” | EXCLUSIV 

La Cluj, CFR a început mai bine şi Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 15. Însă gazdele au scăzut din intensitate, iar proaspăta campioană a României a profitat. Louis Munteanu a egalat în minutul 42 cu un şut de la distanţă, înscriind un gol superb. După două minute, Cristian Manea a făcut un henţ în propriul careu şi Farul a primit un penalti.

A executat Louis Munteanu, dar Scuffet a apărat şi la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1. În repriza secunda, constănţenii au primit al doilea penalti, după un fault al lui Burcă la Louis Munteanu. Acelaşi jucător a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, în minutul 61, aducând oaspeţii în avantaj. Yeboah a trimis în bară, în minutul 65, iar până la final nu s-a mai întâmplat nimic.

CFR a pierdut, dar a profitat de înfrângerea Universităţii Craiova şi s-a calificat pentru barajul de cupe europene, unde va înfrunta pe FCU Craiova.

După meci s-au încins spiritele. Dan Petrescu a sărit la bătaie la Zoltan Iasko, oficialul de la Farul. Antrenorul a fost calmat cu greu.

Fundaşul Andrei Burcă a avut şi el ceva de reproşat vehement arbitrilor, motiv pentru care a văzut cartonaşul roşu. De supărare, Dan Petrescu s-a răstit la fundaş! Burcă a văzut cartonaşul roşu şi va rata partida cu FC U Craiova din barajul pentru Conference League. 

Comportamentul lui Petrescu a fost aspru criticat de Constantin Zotta, în direct, la Orange Sport. 

”Dacă Petrescu a luat roşu în meciul ăsta, cred că a fost ultimul meci pe banca CFR-ului. Nu cred că mai poate continua şi cred că nici el nu-şi mai doreşte. Vedem aici. A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”, a declarat Zotta la Orange Sport. 

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte, în timp ce Farul încheie sezonul cu titlul de campioană şi cu 53 de puncte acumulate.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu (Camora 46) - Fică, Cvek, Boateng, Petrila (E. Krasniqi 76) – Janga (Maglica 62), Bîrligea (Yeboah 62). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • FARUL: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, K. Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean (Doukoure 46), Casap (Grameni 46) - Ad. Mazilu (D. Nedelcu 57), L. Munteanu (V. Morar 78), Sali (Mateus Santos 55). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfarulzotta 

viewscnt
Articole similare