Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A alergat de a rupt. L-am trecut la plusuri!”. Jucătorul de la FCSB care a profitat de şansa primită la meciul cu FCU Craiova | EXCLUSIV

”A alergat de a rupt. L-am trecut la plusuri!”. Jucătorul de la FCSB care a profitat de şansa primită la meciul cu FCU Craiova | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus, duminică, împotriva celor de la FCU Craiova, scor 2-1 (2-0), într-o partidă din etapa a 16-a din Superligă.

Pentru unii jucători, meciul cu FCU Craiova a fost o şansă de a reintra în graţiile patronului Gigi Becali şi, totodată, de a reveni în prima echipă a FCSB-ului.

”L-am trecut la capitolul plusuri”

Unul dintre aceşti jucători a fost Eduard Radaslavescu, titularizat pentru prima dată în Superligă, în acest sezon.

  • De altfel, acesta nu mai fusese titular la FCSB, în campionat, din 25 mai 2023 - stagiunea precedentă, de la o partidă FCSB - Rapid, 1-5, când fusese înlocuit la pauză.

În lipsa jucătorilor sub 21 de ani titulari de obicei, Octavian Popescu şi Alexandru Pantea, FCSB-ul a mers pe mâna lui Eduard Radaslavescu la meciul cu FCU.

Nu a fost utilizat ca ”inter” sau ”aripă”, posturi pe care a mai fost folosit în trecut, ci ca ”9 fals”, cu misiunea de a-şi ajuta colegii la construcţia din treimea adversă.

Fostul jucător de la Viitorul Constanţa nu a avut reuşite remarcabile în ofensivă, însă a făcut o mare risipă de efort, într-un moment foarte dificil pentru echipa sa.

După eliminarea lui Valentin Creţu, din minutul 57, FCSB a fost obligată să joace mai precaut, iar cei nouă jucători de câmp au fost obligaţi să alerge mai mult decât obicei. Radaslavescu nu a făcut economie de energie, iar acest lucru a fost apreciat de către şefii săi.

Aş mai remarca... Chiar dacă a intrat mai greu în meci Radaslavescu, în ultimele 30 de minute, când am rămas în 10 şi aveam nevoie de jucători care să facă efort continuu, el a fost unul dintre jucătorii care au alergat de au rupt. Mie mi-a plăcut cum a terminat meciul. L-am trecut la capitolul plusuri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pe mine mă miră că rezistă atâta şi aleargă. Pentru că e aproape imposibil ca după atâta timp de inactivitate să vii şi să rezişti 90 de minute. Indiferent de câţi ani are. E foarte greu. Ai 80% şanse să nu faci nimic. Sunt multe luni de nejucat. Nu ai ritm, nu ai nimic. S-a prezentat foarte bine”, a completat şi Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: eduard radaslavescumihai stoicafcsb-fcu 

viewscnt
Articole similare