You are here:

"A ales!". Unde vrea să joace Xavi Simons după EURO 2024. Transferul costă 100 de milioane €

"A ales!". Unde vrea să joace Xavi Simons după EURO 2024. Transferul costă 100 de milioane €
Comentarii

Xavi Simons (21 de ani) se transferă, imediat după EURO 2024, un turneu final la care a reuşit să marcheze un gol frumos în semifinala contra Angliei, dar la care, per total, nu a strălucit.

Presa internaţională scrie că Xavi Simons, unul dintre tinerii talentaţi ai noii generaţii de fotbalişti, şi-a ales viitoare echipă. Simons aparţine de PSG, dar nu intră în planurile lui Luis Enrique pe Parc des Princes, aşa că va fi cedat.

Bayern Munchen, noua destinaţie a lui Xavi Simons, după EURO 2024!?

Deşi iniţial a fost vorba despre un împrumut, Bayern Munchen îşi doreşte transferul definitiv al lui Xavi Simons, pentru care este gata să plătească 100 de milioane de euro. Deşi este dorit şi de Manchester United, Simons preferă să joace pentru Bayern.

Michael Olise (Crystal Palace), Joao Palhinha (Fulham), Hiroki Ito (Stuttgart) şi Bryan Zaragoza (Granada) sunt transferurile pe care le-a făcut, până acum, Bayern Munchen pentru noul sezon din Bundesliga.

Xavi Simons a jucat 44 de meciuri, a marcat de 10 ori şi a livrat 15 pase de gol în toate competiţiile sezonului trecut la RB Leipzig.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Xavi Simons în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: xavi simonstransferbayernpsgbundesliga 

viewscnt
Articole similare