Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A antrenat în Qatar şi îl avertizează pe Florinel Coman înainte să plece de la FCSB: „Mi-e teamă pentru el!”

A antrenat în Qatar şi îl avertizează pe Florinel Coman înainte să plece de la FCSB: „Mi-e teamă pentru el!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman are şanse foarte mari să plece de la FCSB în această vară, fiind dorit de Al-Duhail, club din Qatar.

Florinel Coman, avertizat de un român care a antrenat în Qatar

Ciprian Panait, cel care a fost interimar la Al Hilal şi antrenor în liga secundă din Qatar, a analizat mutarea lui Florinel Coman şi consideră că fotbalistul de la FCSB trebuie să arate seriozitate maximă pentru a rămâne la Al-Duhail.

Panait consideră că Florinel Coman are un avantaj mare prin calităţile sale, dar îi este teamă să nu se întoarcă înapoi la FCSB în cazul în care nu se va ţine de treabă.

„Eu cred că Florinel va face mai mult pentru că e un jucător de viteză. De ce spun asta? Fotbalul în Qatar este foarte, foarte, foarte lent! Dacă faceţi o analiză a vârstei jucătorilor din prima ligă, o să vedeţi că media de vârstă este foarte înaintă.

Marele avantaj al lui Florinel este că are viteză. Un dezavantaj este probabil acela că el se va duce acolo pe cai mari, ca o mare vedetă şi, până va înţelege cum stau treburile acolo, mi-e teamă ca după un an să nu se plângă şi să îl ia domnul Becali înapoi.

Florin Tănase a plecat cu surle şi trâmbiţe la o echipă foarte mare în Emiratele Arabe Unite, iar acum se gândeşte să revină. Alt exemplu, Andrei Cordea. Şi tot aşa! Aceste exemple ar trebui să ne demonstreze că plecăm mari vedete, iar când ajungem într-un fotbal care ne e superior nu pe putem adapt”, a declarat Ciprian Panait, potrivit sport.ro.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Coman pleacă de la FCSB, iar MM Stoica a anunţat deja înlocuitorul său: „Va străluci!”

MM Stoica l-a numit pe Octavian Popescu, fotbalist pe care îl consideră ideal pentru poziţia de extremă stânga la FCSB.

„Octavian Popescu a dat cel mai bun randament când era cu 3 ani mai mic chiar pe poziţia de atacant lateral stânga. Avem înlocuitor pentru Coman. Octavian Popescu este înlocuitorul lui Coman. E un jucător de alt profil, dar un jucător mai bun decât Tavi Popescu nu putem găsi sub nicio formă. Va străluci cu siguranţă.

La fotbal mai trebuie să te şi aperi, iar Tavi poate face asta. Aleargă foarte mult, ştim cine este. Noi la momentul ăsta avem 3 jucători foarte buni pentru regula U21: Tavi Popescu, Alexandru Musi şi Eduard Radaslavescu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbqatartransfer 

viewscnt
Articole similare