Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A anunţat că va sărbători titlul în Ghencea. Nu se va întâmpla nici una, nici alta!”. Rivalii nu cred în predicţiile lui Gigi Becali

”A anunţat că va sărbători titlul în Ghencea. Nu se va întâmpla nici una, nici alta!”. Rivalii nu cred în predicţiile lui Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a declarat că, la finalul sezonului, FCSB va ridica titlul de campioană chiar în Ghencea, în pofida tuturor piedicilor care i se pun de câţiva ani.

Declaraţia lui Gigi Becali a stârnit amuzament în tabăra rivalilor. Actorul Alex Conovaru, un puternic susţinător al celor de al Dinamo, a afirmat că Gigi Becali şi-a pierdut din credibilitate ”acolo sus”, în ultimul timp.

”Paştele nu-l ajută pe Gigi Becali”

Alex Conovaru a amintit că Gigi Becali are discursul pregătit în această perioadă a anului, sezon de sezon - ”FCSB pe locul 1 până de Paşte” - însă niciodată dorinţa sa nu s-a materializat.

În opinia actorului, Gigi Becali, cel care se consideră un om apropiat de Dumnezeu, nu prea este ajutat de divinitate în ultimii ani, din diverse motive, iar titlul îl ocoleşte în cele mai dramatice scenarii.

În plus, dinamovistul este sigur că FCSB nu va câştiga titlul nici în acest sezon, iar ”roş-albaştrii” nu vor ajunge să joace din nou în Ghencea.

A anunţat că sărbătoreşte titlul în Ghencea. El şi-a făcut planul. N-o să se întâmple nici una, nici alta (n.r.- să ia titlul şi să-i permită accesul în Ghencea). Mai are o cutumă el, nu i se întâmplă lucruri în preajma Paştelui de obicei.

De Paşte campion, de Paşte pe primul loc şi asta de 15 ani încoace de când anunţă chestia asta. Şi Paştele nu-l ajută. Ciudat, că e cea mai mare sărbătoare a ortodoxiei. Nu i se întâmplă. Cine crede el că e acolo sus şi subliniez, cine crede el, nu-l ajută. Deci ceva nu e bine”, a declarat Alex Conovaru, pentru Sport Total FM.

Patru etape până la Paşte

În acest moment, FCSB se află pe locul 3, cu 29 de puncte, fiind la trei puncte distanţă de primele două clasate - Farul Constanţa şi CFR Cluj.

În acest an, Paştele Ortodox pică duminică, 16 aprilie. Până la această dată, se vor disputa patru partide din play-off-ul Superligii.

  • FCSB va juca cu Universitatea Craiova (acasă, 18 martie), Sepsi/U Craiova 1948 (deplasare, 1/2 aprilie), CFR Cluj (deplasare, 8/9 aprilie) şi Farul (acasă, 15/16 aprilie)

Afla mai multe despre: conovarugigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare