Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A avut câteva erori". MM Stoica nu i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dawa, scos la pauză cu Sepsi: "Asta e situaţia" | EXCLUSIV

"A avut câteva erori". MM Stoica nu i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dawa, scos la pauză cu Sepsi: "Asta e situaţia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victoria obţinută de FCSB împotriva lui Sepsi, 2-1 pe Arena Naţională în prima etapă din play-off-ul Superligii, a avut şi momente mai puţin plăcute pentru "roş-albaştri". Erorile din defensivă să coste liderul campionatului, care putea rata ocazia de a se desprinde de urmăritoare.

Cuplul de fundaşi centrali, Dawa - Ngezana, nu a fost la fel de sigur ca în alte meciuri, iar Joyskim Dawa a fost chiar "sacrificat" la pauza meciul cu Sepsi. Fundaşul central din Camerun a fost scos la pauza paritdei de pe Arena Naţională, după ce a greşit câteva pase simple, mingi pe care le-a trimis direct la adversar.

Joyskim Dawa, scos din teren la pauza meciului FCSB - Sepsi 2-1. MM: "Aş prefera să nu critic jucătorii"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Joyskim Dawa şi despre scoaterea lui teren, deşi este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Dawa a ieşit de pe teren la pauza meciului cu Sepsi, iar oficialul "roş-albaştrilor" nu i-a găsit circumstanţe atenuante.

"A avut câteva erori şi asta e situaţia, se întâmplă. Aş prefera să nu critic jucătorii, pot să critic jucătorii când văd lipsă de atitudine. În momentul în care sunt greşeli tehnice, nu sunt antrenor şi nu e ok să critic.

Pentru mine pozitiv a fost şi faptul că, în a doua parte a meciului, ne-am închis şi, cu excepţia unui şut al lui Păun de pe la 20 de metri, dar care dacă prindea poarta cred eu că Târnovanu îl scotea, cei de la Sepsi n-au avut nicio ocazie"
, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: "Victoriile scurte contează foarte mult, sunt foarte bune"

Apoi, MM Stoica a vorbit despre avansul pe care îl are FCSB şi despre modul cum a reuşit să obţină victoria contra lui Sepsi într-o etapă în care urmăritoarele s-au împiedicat, iar distanţa s-a mărit la şapte puncte. Rapid a pierdut cu Farul, CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova, iar lupta din play-off e mai încinsă ca niciodată.

"Contează foarte mult victorii astea scurte. Mai e foarte mult de jucat, mai sunt 27 de puncte puse în joc, avem 7 puncte avans, dar victoriile astea sunt foarte bune", a mai declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbjoyskim dawasuperliga 

viewscnt
Articole similare