You are here:

„A avut nişte fricţiuni cu antrenorul!” Englezii au găsit motivul pentru care Drăguşin nu joacă la Tottenham

„A avut nişte fricţiuni cu antrenorul!” Englezii au găsit motivul pentru care Drăguşin nu joacă la Tottenham

Stranieri

Comentarii

Tottenham a câştigat clar, scor 4-0 cu Everton, dar Radu Drăguşin a fost din nou doar rezervă.

Jamie Carragher sugerează tensiuni între Drăguşin şi Postecoglou la Tottenham

Jamie Carragher, fostul jucător al lui Liverpool şi actual analist TV, a sugerat că relaţia dintre Radu Drăguşin şi managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, ar putea fi tensionată, după ce fundaşul român şi-ar fi exprimat nemulţumirea privind lipsa de minute pe teren.

În victoria categorică de 4-0 contra lui Everton, Drăguşin a rămas pe bancă, la fel ca în meciul precedent cu Leicester. Postecoglou continuă să mizeze pe Romero şi Van de Ven în defensivă, ignorând cererile lui Drăguşin pentru mai mult timp de joc.

Carragher a discutat despre acest subiect la SkySports, menţionând că Drăguşin, adus în ianuarie, joacă rar, iar titularii actuali ai lui Tottenham sunt printre cei mai buni din Premier League.

De asemenea, Carragher a lăsat să se înţeleagă că problemele apar atunci când lipseşte vreunul dintre titularii defensivi: Romero, Van de Ven, Porro sau Udogie. Postecoglou doreşte o mai bună calitate în lot pentru a face faţă în astfel de situaţii.

Deşi Tottenham a căutat un înlocuitor pe piaţa transferurilor, inclusiv pe Andreas Christensen de la Barcelona, fundaşul danez a confirmat că rămâne la clubul catalan, ceea ce ar putea oferi lui Drăguşin şansa de a câştiga mai multe minute pe teren.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare