Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A bătut palma cu Charalambous, dar vrea alt antrenor. Becali a dezvăluit numele pe care-l vrea neapărat la FCSB: "El duce echipa în grupe"

A bătut palma cu Charalambous, dar vrea alt antrenor. Becali a dezvăluit numele pe care-l vrea neapărat la FCSB: "El duce echipa în grupe"

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Superligă, iar acum Gigi Becali a început pregătirea noului sezon.

FCSB a pierdut titlul în Superligă, după înfrângerea suferită în faţa Farului, scor 2-3, astfel că roş-albaştrii au rămas cu ultimul campionat câştigat în fotbalul românesc în 2015.

Nemulţumit de atitudinea echipei sale, Gigi Becali a anunţat schimbări masive în cadrul lotului. Deşi a bătut palma cu Elias Charalambous pentru prelungirea contractului, dar cu înjumătăţirea salariului, latifundiarul din Pipera a recunoscut că Gheorghe Hagi ar fi cu adevărat un antrenor pe placul său.

"Aş vrea să mă asociez cu Hagi, dar nu am unde. Dacă ar lua Hagi această echipă, ar duce-o departe, în grupele... Nu poate să facă nimeni ce a făcut el.

Poate să spună Hagi că îi are pe cei mai buni, dar nu-i are pe cei mai buni, el îi aleargă pe acolo. N-ai ce să mai iei din România, spuneţi voi un nume că eu îl iau.

De la Hagi n-avem cum, Hagi e prea scump, nu ne permitem atâţia bani. Oricum, cu cineva care ştii că face mai bine ca tine, mai bine nu faci afaceri cu el, pentru că el iese mereu în câştig, iar asta înseamnă că tu nu te pricepi aşa bine ca el.

Dacă am văzut că el iese mereu în câştig, eu îmi văd de treaba mea" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbcharalamboushagi 

viewscnt
Articole similare