Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat titlul şi şi-a făcut bagajele. Un jucător de la CFR are alte planuri: "Chiar îmi doresc să plec de la Cluj"

A câştigat titlul şi şi-a făcut bagajele. Un jucător de la CFR are alte planuri: "Chiar îmi doresc să plec de la Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a profitat de pasul greşit al celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari (2-2) şi s-a impus în faţa Universităţii Craiova, 2-1, adjudecându-şi astfel al cincilea trofeu de campioană a României consecutiv.

A câştigat titlul şi şi-a făcut bagajele. Un jucător de la CFR are alte planuri: "Chiar îmi doresc să plec de la Cluj"

CFR Cluj mai are de disputat un singur meci în acest sezon, cu FCSB, programat duminica viitoare, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport.

Partida nu va mai avea, însă, nicio miză, pentru că, indiferent de rezultat, CFR Cluj va încheia pe locul întâi şi FCSB pe poziţia secundă.

După câştigarea titlului doi jucători şi-au anunţat plecarea: Omrani şi Run Mar Sigurjonsson. Acum pe listă s-a trecut şi Andrei Burcă, care a lăsat de înţeles că doreşte o aventură în străinătate.

Burcă se află din vara anului 2019 în Gruia, după transferul de la FC Botoşani, contra sumei de 200.000 de euro 

"Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. la meciul cu FCSB). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naţionale, dacă voi fi convocat, vreau să fiu în cea mai bună formă. Nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum doreşte Dumnezeu.

Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanţă, sigur se doreşte să ajungem într-o competiţie europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta. 

Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experienţă în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo”, a declarat Andrei Burcă, potrivit PRO Arena. 

  • 3,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Burcă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Pentru formaţia din Cluj este al cincilea titlu de campioană pe care îl obţine avându-l ca antrenor pe Dan Petrescu.

CFR Cluj a mai câştigat campionatul României în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021. Pentru fotbalul românesc din ultimele două decenii cele cinci titluri consecutive reprezintă o performanţă unică.

 

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare