You are here:

A câştigat tot ce se putea cu Manchester City şi Barcelona, iar acum şi-a anunţat retragerea. Claudio Bravo pune capăt unei cariere cu adevărat impresionante

A câştigat tot ce se putea cu Manchester City şi Barcelona, iar acum şi-a anunţat retragerea. Claudio Bravo pune capăt unei cariere cu adevărat impresionante
Comentarii

Considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria statului Chile, portarul Claudio Bravo şi-a anunţat retragerea din activitate, marţi, la vârsta de 41 de ani.

După ce a devenit în această vară, la vârsta de 41 de ani, cel mai în vârstă portar care a jucat un meci de Copa America, Claudio Bravo a anunţat marţi că îşi încheie cariera.

Al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria ţării sale (150 de prezenţe), portarul chilian a câştigat Copa America în 2015 şi 2016 în calitate de căpitan. El a făcut parte din celebra generaţie de aur a naţionalei ţării sale, alături de Alexis Sanchez, Arturo Vidal şi Gary Medel.

La nivel de club, Bravo a descoperit Europa cu Real Sociedad, după o perioadă de 4 ani în ţara sa natală la Colo Colo. El a ajutat-o pe Sociedad să promoveze din nou în La Liga în 2010 şi a debutat în Liga Campionilor în 2013-2014, în ultimul său sezon cu clubul basc. A trecut apoi la FC Barcelona, care a văzut în el un concurent serios pentru progresul lui Marc-André Ter Stegen.

Remarcat de-a lungul carierei sale pentru jocul său de picioare, Bravo a părăsit gruparea blaugrana în 2016 pentru a se alătura echipei lui Pep Guardiola, Manchester City.

Din 2020 este la Betis, care va fi ultimul club din cariera sa profesională.

Afla mai multe despre: claudio bravo 

viewscnt
Articole similare