Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat trofee cu Bayern şi cu Dortmund, iar acum şi-a anunţat retragerea: "Vreau să apuc să mă joc alături de copiii mei"

A câştigat trofee cu Bayern şi cu Dortmund, iar acum şi-a anunţat retragerea: "Vreau să apuc să mă joc alături de copiii mei"galerie foto
Comentarii

Mijlocaşul Sebastian Rode, căpitanul lui Eintracht Frankfurt, şi-a anunţat intenţia de a se retrage în iunie 2024, când îi va expira actualul contract.

Rode, 32 ani, a declarat pentru ziarul Bild că plănuieşte să se retragă la finalul sezonului 2023/2024.

Confruntat cu numeroase accidentări în carieră, Rode este determinat să ducă la capăt ultimele 18 luni de contract: ''Niciodată nu se ştie în fotbal, dar acesta este planul meu pentru viitoarea perioadă. Corpul plăteşte preţul pentru toate. Şi nu vreau să merg gârbovit la un moment dat, eu vreau să mă joc cu copiii mei''.

Rode este afectat în prezent de probleme la spate, în timp ce echipa sa, deţinătoarea trofeului Europa League, pregăteşte reluarea sezonului într-un cantonament de iarnă la Dubai.

Mijlocaşul german şi-a început cariera de jucător profesionist la Kickers Offenbach, înainte de a semna pentru Frankfurt în 2010. Apoi a mai jucat la Bayern Munchen (2014-2016) şi la Borussia Dortmund (2016-2019), înainte de a reveni la Eintracht în ianuarie 2019.

Rode a cucerit două titluri de campion în Germania şi o Cupă alături de Bayern Munchen, o Cupă cu Borussia Dortmund şi trofeul Europa League în tricoul lui Eintracht Frankfurt.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare