Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat un nou titlu cu CFR Cluj şi a anunţat că pleacă: ”Destinaţia o aflaţi mai târziu” Relaţie specială cu Dan Petrescu: ”Suntem doi nebuni care ştiu ce vor!”

A câştigat un nou titlu cu CFR Cluj şi a anunţat că pleacă: ”Destinaţia o aflaţi mai târziu”  Relaţie specială cu Dan Petrescu: ”Suntem doi nebuni care ştiu ce vor!”

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după ce a cucerit al treilea titlu în Gruia

”Am încheiat cu CFR Cluj, acesta a fost ultimul meu meci aici. Destinaţia o aflaţi mai încolo, ce s-a scris în presă nu e adevărat. Mă bucur pentru gladiatorii mei” a mărturisit lituanianul, la finalul partidei de la Craiova.

El a ţinut să le mulţumească tuturor coechipierilor săi: ”Prin ce am trecut noi, doar cu asemenea caractere puteam trece. Ne bucurăm cu toţii. Am câştigat trei campionate cu CFR, cinci în total, dar acesta a fost cel mai greu. Vreau să le mulţumesc băieţilor!Au fost momente foarte dificile, chiar stăteam toţi şi vorbeam dacă renunţăm sau nu...dar împreună cu Marian Copilu, cu Mister (n/r Dan Petrescu) am scos-o la capăt”

Relaţia lui Arlauskis cu Dan Petrescu a fost mereu una specială. Portarul recunoaşte că este momentul ca drumurile lor să se despartă acum, şi a recunoscut că nu ştie dacă tehnicianul va mai continua şi el în Gruia: ”Cine pe cine a ajutat? Doi nebuni care ştiu ce vor. Mereu ne-am certat, şi la antrenamente, unde ne prindeam ne certam dar aşa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni care ştiu ce vor de la viaţă. Chiar am vorbit cu el şi i-am zis mister, indiferent cât de cocoşaţi suntem, noi ştim ce vrem, aşa că hai să luăm ce e al nostru. După trei ani, e momentul să ne despărţim, eu o iau pe drumul meu. (n.r Şi el rămâne la Cluj?) Dacă eram impresar, puteam să răspund. Sper să rămână, să ducă echipa iar în Europa, în Champions League. O să-mi lipsească tot, aici este casa a doua a mea, familia mea se simte bine, e greu să părăsesc un club ca CFR. O să îmi fie dor de România dar mă bucur că sfârşitul e fericit şi plec cu zâmbetul pe buze” a mai spus Arlauskis.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare