Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A căzut din picioare". Sperietură la FCSB cu accidentarea lui Ngezana! Mihai Stoica a anunţat care e starea fundaşului | EXCLUSIV

"A căzut din picioare". Sperietură la FCSB cu accidentarea lui Ngezana! Mihai Stoica a anunţat care e starea fundaşului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Accidentat în meciul cu Poli Iaşi (3-1 pentru FCSB în Copou), Siyabonga Ngezana (26 de ani) le-a dat emoţii celor de la FCSB. Schimbat înaintea pauzei, fundaşul central din Africa de Sud "a căzut din picioare" când încerca să-şi revină pentru a continua partida.

Mihai Stoica, preşedintele Consiului de Administraţie al FCSB, a oferit, miercuri, ultimele detalii despre starea lui Siyabonga Ngezana, comoţionat serios după ce s-a lovit cu un adversar în finalul primei reprize din meciul Poli Iaşi - FCSB 1-3.

Siyabonga Ngezana le-a dat mari emoţii celor de la FCSB. Mihai Stoica: "A căzut din picioare"

Ngezana a avut nevoie de îngrijiri şi a ajuns la spital, în Iaşi, după faza care l-a scos din jocul din Copou. Mihai Stoica a precizat faptul că sud-africanul "a căzut din picioare", însă acum el se simte bine. Fundaşul central se simte bine şi este apt de joc, după ce medicii l-au supus mai multor investigaţii.

Transferul făcut de FCSB cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs va putea fi folosit încă de la primul meci al "roş-albaştrilor" din 2024. "A ajuns la spital, n-a mai putut să intre. A căzut din picioare. I s-a făcut un CT şi e bine, s-a recuperat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Siyabonga Ngezana a jucat 16 meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanafcsbaccidentarepoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare