Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat FCSB lovitura!? Transferul pentru care Gigi Becali este felicitat: "E la 50-60%, poate să mai crească foarte mult"

A dat FCSB lovitura!? Transferul pentru care Gigi Becali este felicitat: "E la 50-60%, poate să mai crească foarte mult"

FCSB

Comentarii

FCSB a dat lovitura cu transferul lui Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundaşul central pe care l-a adus din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs. Este părerea lui Florin Vulturar, omul care i l-a recomandat pe Ngezana lui Gigi Becali, patronul "roş-albaştrilor".

Siyabonga Ngenzana a devenit titular la FCSB, deşi a avut nevoie de adaptare în România şi în Superligă, iar aproximativ o lună a privit meciurile de pe bancă sau din tribună. Apărăorul sud-african este, însă, un transfer reuşit consideră Florin Vulturar.

Siyabonga Ngezana, marea lovitură dată de FCSB în vară?

Agentul Florin Vulturar e sigur că Siyabonga Ngezana va avea evoluţii şi mai bune în viitor, odată ce se va acomoda sută la sută cu Europa şi cu România, după ce a venit din Africa de Sud. Fundaşul central are potenţial să crească foarte mult în evoluţii şi să devină un fotbalist pe care Gigi Becali să primească oferte de bani mulţi.

"Ngezana mai poate să crească foarte mult, nu e uşor să vii dintr-un alt continent, sunt multe diferenţe,  dar are calităţi. Ngezana va fi de la anul un alt jucător. Eu zică nu e acomodat sută la sută, acum e la 50-60%, poate 70% maximum.

Sper să se mai acomodeze. Un jucător adus din Brazilia sau din Africa, are nevoie de minimum 6-7 luni pentru a se acomoda, poate chiar un an. Sunt multe diferenţe”, a spus Vulturar, conform Fanatik.

Siyabonga Ngezana a strâns şapte meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, având în cont un gol şi un assist.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanafcsbtransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare