Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat un gol frumos şi vrea înapoi la FCSB! Cristi Dumitru: "Normal că-mi doresc să mă întorc!"

A dat un gol frumos şi vrea înapoi la FCSB! Cristi Dumitru: "Normal că-mi doresc să mă întorc!"

FC Argeș

Comentarii

Cristi Dumitru (19 ani), fotbalistul împrumutat de FCSB la FC Argeş, a marcat un gol frumos în meciul cu Sepsi (1-1) şi vrea să se întoarcă la echipa roş-albastră. Dumitru a vorbit şi despre partida încheiată la egalitate cu echipa lui Leo Grozavu.

FC Argeş - Sepsi s-a terminat 1-1, după ce Cristi Dumitru a adus egalarea cu un gol marcat extrem de spectaculos.

"Suntem fericiţi că am reuşit să egalăm, deşi cred eu că puteam să şi câştigăm. În a doua repriză am avut mai multe ocazii decât ei. Am spart şi gheaţa, e primul meu gol în Liga I. Şi sper la mai multe", a spus Cristi Dumitru.

Împrumutat de la FCSB, atacantul care sezonul trecut a marcat pentru roş-albaştri în Cupa României cu Dinamo, într-un meci câştgiat de roş-albaştri cu 3-0, vrea să se întoarcă la clubul-mamă: "(n.r. - Te pot readuce astfel de execuţii în lotul) Nu ştiu dacă mă pot reîntoarce. Sunt împrumutat până în vară şi atunci vom vedea ce se va decide. (Ţi-ai dori să revi?) Normal. Acolo este echipa la care sunt de trei ani şi ceva şi sper să revin. Nu ştiu dacă mă pot impune ca titular, eu trebuie să muncesc în continuare şi vom vedea pe parcurs ce va fi. Pentru că FCSB, din punctul meu de vedere , va câştiga anul acesta campionatul. Este cea mai bună echipă", a mai spus Dumitru.

VIDEO | Semnal pentru FCSB! Cristi Dumitru, gol frumos marcat în FC Argeş - Sepsi

FC Argeş s-a văzut condusă de Sepsi, după un gol marcat de Bouhenna, însă Cristian Dumitru a adus egalarea, în repriza a doua, cu un şut excepţional.

În minutul 60 al meciului cu Sepsi, Dumitru a profitat de o deviere a fundaşilor lui Sepsi, în careu, după o centrare venită din stânga, şi a şutat violent din drop. Mingea s-a oprit în plasă, după ce Niczuly nu a putut face nimic să oprească balonul.

Dumitru a fost împrumutat de FCSB la FC Argeş, la începutul lui 2021.

Afla mai multe despre: cristi dumitrufc argesreactie 

viewscnt
Articole similare