Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A depăşit de mult linia roşie!". Dumitru Dragomir, intervenţie în scandalul Prunea - Lupu: "Ca să fiu corect, are dreptate" | EXCLUSIV

"A depăşit de mult linia roşie!". Dumitru Dragomir, intervenţie în scandalul Prunea - Lupu: "Ca să fiu corect, are dreptate" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Contactat de telekomsport.ro, Dumitru Dragomir (74 de ani) a comentat pe seama scandalului iscat între Dănuţ Lupu şi Florin Prunea după întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Gică Hagi pentru a discuta despre postul de selecţioner. "Corleone" a spus că că e păcat că doi foşti fotbalişti importanţi ai României "au ajuns să se ţigănească".

"A depăşit de mult linia roşie!". Dumitru Dragomir, intervenţie în scandalul Prunea - Lupu: "Ca să fiu corect, are dreptate"

Florin Prunea a intervenit aburpt după întâlnirea dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pentru discuţia despre postul de selecţioner. Fostul portar s-a certat cu Ilie Dumitrescu şi s-a contrat cu Dănuţ Lupu pe această temă, iar Dumitru Dragomir susţine că acesta "a depăşit de mult linie roşie".

Fostul şef al LPF consideră că e păcat de acest scandal şi i-a dat dreptate lui Prunea în opinia sa vis a vis de întâlnirea dintre Burleanu şi Hagi. Dumitru Dragomir consideră că "Regele" a picat într-o plasă a lui Burleanu.

"Prunea a depăşit de mult linia roşie, aşa a fost de mic. El vrea să iasă în faţă cu orice preţ, de aia e şi foarte vocal. Amintiţi-vă de momentul în care a încercat să-l dea jos pe Sandu şi pe mine, acea aşa zisă revoluţie a fotbalului românesc iniţiată de către el.

Ce mă miră e că vorbesc rezervele. Asta e treaba lui. În tot cazul, fiecare poate să spună ce vrea. E păcat, însă, că au ajuns să se ţigănească în presă două nume din fotbalul românesc. Ca să fiu corect, Prunea, în eşenţă, are dreptatea lui, dar nu în acest scandal cu Lupu. Domnule, să nu uităm că Lupu a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care i-a dat fotbalul românesc, a fost foarte mare. Dacă nu ar fi avut acele probleme ale lui, ajungea departe, dar probabil că toată viaţa lui - care nu a ţinut în mod special de fotbal - l-au scos în evidenţă.

Dănuţ Lupu are şi el dreptatea lui. Hagi, am spus-o chiar la voi şi o repet, a căzut într-o plasă. Burleanu e un om politic şi a acţionat ca atare. A ştiu cum să acţioneze pentru a ieşi câştigător", a spus Dumitru Dragomir, pentru telekomsport.ro.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare