Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A depăşit tot, absolut tot: Gnohere e numărul 1 all-time! Francezul i-a luat faţa lui Kapetanos şi e cel mai bun străin din istoria FCSB

A depăşit tot, absolut tot: Gnohere e numărul 1 all-time! Francezul i-a luat faţa lui Kapetanos şi e cel mai bun străin din istoria FCSB

FCSB

Comentarii

Meciul cu Astra de duminică va rămâne unul special pentru Gnohere. A ajuns marcatorul străin numărul 1 pentru FCSB în Liga 1. L-a egalat pe grecul Kapetanos care avea 30 de goluri! Grecul a avut nevoie de 70 de meciuri pentru a ajunge la 30 de goluri, în vreme ce francezul a atins acest nivel după numai 57 de apariţii.

"Sunt fericit că am reuşit să marchez, dar acum cele mai importante sunt cele trei puncte. Am reuşit să le luăm, chiar dacă prima repriză nu a fost foarte bună. În partea a doua a fost mai OK, mai ales că am marcat. Eu v-am zis că vreau ca lumea să rămână cu imaginea «Bizonului» în minte. Nu mă opresc! Mai am multe, foarte multe de arătat! Mă simt bine aici, sunt fericit! Tot  ce-mi doresc este să intru în istoria fotbalului românesc şi să fiu cel mai bun", a spus Gnohere pentru GSP.

TOPUL MARCATORILOR STRĂINI PENTRU FCSB ÎN LIGA 1 

1-2. Harlem Gnohere 30
Pantelis Kapetanos 30
3. Dayro Moreno 12
4. Lukasz Szukala 11
5-7. Federico Piovaccari 10
Cyril Thereau 10
Fernando Varela 10
8. Adi Rocha 9
9-10. Fernando Boldrin 8
Jugurtha Hamroun 8

Mai mult, la meciul cu Astra, Gnohere a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei. Nicolae Dică a surprins pe toată lumea în momentul în care echipa a ajuns la Arena Naţională şi-a anunţat în vestiar că Harlem Gnohere va fi noul căpitan al echipei în partida cu Astra.

"Sunt surprins că am fost pus căpitan. Uneori sunt lucruri la care nu te aştepţi. Sunt mandru că am fost căpitan! Am avut emoţii puţon. Banderola contează foarte mult! Dică a zis: «Bizonul, căpitan!». «OK, no problem!». A fost bine! Mai ales că am câştigat, asta e foarte important pentru noi. Astra nu e deloc o echipă uşoară, e bine că am câştigat cele trei puncte", a spus Gnohere la finalul partidei. 

 

Afla mai multe despre: gnohereistorierecordperformantafcsbgolurikapetanosnumarul 1 

viewscnt
Articole similare