Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dezvăluit Cristiano Ronaldo unde va evolua sezonul viitor!? Ce a postat starul portughez pe reţelele de scozializare

A dezvăluit Cristiano Ronaldo unde va evolua sezonul viitor!? Ce a postat starul portughez pe reţelele de scozializare

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Într-o postare pe Twitter, Cristiano Ronaldo sărbătorea borna la care a ajuns pentru Juventus, cea de 100 de goluri.

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo a avut parte de unul dintre sezoanele mai ”slabe” din cariera sa. Deşi continuă să înscrie la foc automat, starul portughez nu a avut parte de o stagiune de succes cu Juventus, care a pierdut campionatul şi a fost eliminată din Liga Campionilor în optimi, de Porto.

A dezvăluit Cristiano Ronaldo unde va evolua sezonul viitor!?

”Bătrâna doamnă” este chiar pe punctul de a pierde şi calificarea în Champions League, fiind pe a cincea poziţie în Italia, cu două partide rămase. Însă, după ce s-a speculat că CR7 va dori să plece, acesta a dat un indiciu că ar mai rămâne, măcar un sezon.

Ajuns la 100 de goluri pentru Juventus, Ronaldo a postat un mesaj prin care spunea ”Nu te opri aici” sau ”Nu mă opresc aici”, acompaniat de un emoji ce face cu ochiul. Astfel, Cristiano ar da de înţeles că nu a dus la capăt ce şi-a propus la Juventus, deci nu se va da bătut încă.

În cazul în care torinezii nu vor câştiga finala Cupei Italiei, în faţa Atalantei, va fi primul sezon din ultimii 10 ani când ”bătrâna doamnă” încheie stagiunea fără vreun trofeu câştigat.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventustransfer ronaldoplecare ronaldo 

viewscnt
Articole similare