You are here:

A doua mutare a verii pentru Mircea Lucescu. Ce atacant a transferat campioana Ucrainei, Dinamo Kiev

A doua mutare a verii pentru Mircea Lucescu. Ce atacant a transferat campioana Ucrainei, Dinamo Kiev
Comentarii

Dinamo Kiev l-a împrumutat pe Ilya Shkurin de la CSKA Moscova.

Atacantul bielorus în vârstă de 21 de ani este noul jucător al formaţiei antrenate de Mircea Lucescu. Cel mai bun marcator din Belarus în 2019, Ilya Shkurin măsoară 1.88 şi stagiunea trecută a marcat trei goluri în campionat pentru CSKA Moscova.

Momentan, Dinamo Kiev l-a imprumutat pe Shkurin, dar îl poate transfera definitiv dacă internaţionalul bielorus va confirma.

Crescut la Vitebsk, Ilya Shkurin a ajuns în 2019 la Energetik Minsk, unde a marcat 19 goluri în 25 de partide. A ajuns în cele din urmă la CSKA Moscova, pentru 500 de mii de euro. Ruşii pot obţine acum de trei ori mai mulţi bani dacă Ilya Shkurin va confirma la Dinamo Kiev, sub comanda antrenorului român.

Ilya Shkurin este fost internaţional U21 al Belarusului, marcând un gol în cele şase selecţii. Se remarcă printr-un joc aerian foarte bun şi prin tehnica surprinzător de bună raportându-ne la înălţimea sa.

Este a doua mutare a verii pentru echipa lui Lucescu după Denys Antyuch şi va avea misiunea de a acoperi accidentarea suferită de internaţionalul ucrainian, Artem Besyedin.

În primul său sezon la Kiev, în ciuda antipatiei manifestate de o parte a suporterilor care nu au putut uita rivalitatea cu Şahtior, Mircea Lucescu a făcut senzaţie şi a cucerit toate trofeele interne: titlul, Cupa Ucrainei şi Supercupa Ucrainei. 

”Mâna” legendarul tehnician român s-a văzut şi la nivelul lotului. Patru dintre jucătorii cheie pe care Il Luce a pariat la Kiev sunt acum adevărate ”mine” de aur pentru Igor Surkis şi Dinamo Kiev. Mai multe detalii, AICI

  •  3 trofee a cucerit Mircea Lucescu la Dinamo Kiev în primul său sezon
  • 28 de victorii şi 8 remize a bifat echipa lui Lucescu în toate competiţiile
  • 25 de trofee are Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior şi a lui Dinamo Kiev

Afla mai multe despre: ilya shkurinmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare