Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A evadat de la Dinamo Bucureşti! Marea speranţă a "câinilor" a ajuns la U Craiova 1948. Transferul, anunţat oficial

A evadat de la Dinamo Bucureşti! Marea speranţă a "câinilor" a ajuns la U Craiova 1948. Transferul, anunţat oficial

Dinamo București

Comentarii

U Craiova 1948 a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Ricardo Grigore.

Ricardo Grigore la U Craiova 1948

‘Ricardo Grigore e achiziţia noastră cu numărul 5 din această perioadă de mercato!”, a precizat gruparea olteană pe Facebook.

Grigore a semnat un contract pe trei ani. Fundaşul central român, în vârstă de 23 ani, a evoluat ultima dată pentru Dinamo şi a bifat, în ultimul sezon, 22 partide în toate competiţiile.

Astfel, începe o nouă perioadă în cariera lui Ricardo Grigore, după anii de chin din "Ştefan cel Mare". 

Pentru Orange Sport, Ricardo Grigore a dezvăluit în ce situaţie a fost în ultima perioadă. Fotbalistul a insistat asupra administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu pentru a-l lăsa să părăsească echipa. 

Totuşi, conducătorul a ţinut cont şi de aspectul financiar, atunci când a analizat situaţia. 

"Eu am restanţe. Numai în România nici în insolvenţă nu îţi iei salariul. Până în acest moment nu am avut restanţe salariale, de când a fost barajul, iar faptul că am retrogradat a dăunat foarte mult. În două săptămâni se fac trei luni de când am primit ultimii bani. Nu am nevoie de acei bani, nu mi-am depus memoriu. Sper să mă înţeleagă, sper să pot pleca.

Sper să ajungem la un numitor comun. În acest moment, ei mă evaluează conform cotei de piaţă, undeva la 250.000-300.000. Ei au înţeles că nu pot lua aceşti bani pe mine, deoarece echipa a retrogradat şi au redus acea sumă.

Dacă depun un memoriu, nu o să fiu liber de contract. Au timp să achite banii, nu pot pierde aşa uşor un jucător. Nu se va întâmpla asta. Nu vreau să mă judec cu ei. Am avut un proces cu Dinamo. E foarte greu, nu ai nicio şansă ca jucător în România. Nu poţi câştiga. Clubul câştigă mereu. Răspunsul încă nu a venit la ofertă. Se analizeză. Mai aştept câteva zile. Am răbdare. Sper să pot pleca”, spunea Ricardo Grigore, în exclusivitate, la OrangeSport în urmă cu două săptămâni. 

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamou craiova 1948 

viewscnt
Articole similare