You are here:

A evoluat în Scoţia şi le-a dezvăluit colegilor de la FCSB la ce să se aştepte cu Rangers! "Mi-a plăcut campionatul" | VIDEO

A evoluat în Scoţia şi le-a dezvăluit colegilor de la FCSB la ce să se aştepte cu Rangers! "Mi-a plăcut campionatul" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Meciul cu Rangers este unul special pentru un jucător de la FCSB. Mihai Popescu şi-a relansat cariera în fotbalul scoţian, dar n-a reuşit să câştige niciodată în faţa echipei lui Ianis Hagi.

Mihai Popescu are amintiri plăcute din Scoţia! Timp de trei ani a jucat la St. Mirren şi Hearts în prima ligă, dar şi la Hamilton în eşalonul secund. 

"E un campionat puternic, chiar dacă puţine echipe sunt evidenţiate în afară de Celtic şi Rangers. A fost un moment în care Dinamo nu m-a mai vrut, aşa că am avut şansa să ajung în Scoţia. Chiar mă bucură acest lucru, pentru că mi-a plăcut, m-am integrat. Lumea a fost prietenoasă şi am avut o experienţă plăcută în acest campionat", a spus apărătorul central care şi-a câştigat locul la campioana României. 

Mihai Popescu a ajuns în Scoţia în 2019, după ce Dinamo nu l-a mai vrut. Acomodarea nu a fost deloc uşoară. 

La început, greu! Nici eu nu controlam engleza foarte bine, plus accentul lor foarte greu de înţeles. Am avut un antrenor care m-a ajutat foarte mult. A stat să-mi explice încă o dată după ce vorbeam cu echipa, a avut răbdare cu mine şi îi mulţumesc", recunoaşte el. 

Fundaşul de la FCSB se aşteaptă la un meci pe viaţă şi pe moarte la Glasgow. Făţă de fotbalul românesc, cel scoţian este... "Mult mai agresiv. Mai direct, mai cu mingi lungi după recuperarea mingii a doua. Agresivitatea şi mult mai direct", a încheiat Mihai Popescu. 

Afla mai multe despre: mihai popescumihai popescu fcsbrangers fcsb 

viewscnt
Articole similare