Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A evoluat sub comanda unui tehnician cunoscut din Premier League, iar acum a ajuns în Liga 1: ”Am început bine în România. Apoi a venit coronavirusul!”

A evoluat sub comanda unui tehnician cunoscut din Premier League, iar acum a ajuns în Liga 1: ”Am început bine în România. Apoi a venit coronavirusul!”galerie foto

Superliga

Comentarii

ntr-un interviu acordat presei din ţara sa natală, Michael Omoh, fotbalistul Politehnicii Iaşi, s-a declarat trist că pandemia de coronavirus i-a blocat startul bun din fotbalul românesc.

Michael Omoh a marcat deja două goluri pentru Poli Iaşi, înainte ca pandemia de coronavirus să oprească Liga 1.

”Am început foarte bine şi am marcat două goluri în primele şase meciuri. Eram pregătit, am jucat mult şi am făcut-o bine. Evident că sunt supărat, pentru că s-a întrerupt campionatul, dar ce pot face?” a mărturisit el, pentru presa din ţara sa natală.

”Virusul a afectat totul aici. De la economie, până la ftbal. Toată lumea e în aceeaşi barcă. Nu pot să mă gândesc doar la mine şi la forma mea. Asta m-ar face să fiu un egoist. Tot ce pot face este să mă concentrez pentru a-mi menţine forma bună” a mai spus Omoh.

Experimentatul fotbalist nigerian a fost adus la Iaşi de Mircea Rednic, după câteva experienţe reuşite în fotbalul suedez la echipe precum Ostersunds, Orebro, Dalkurd sau Mjjalby.

El a lucrat în Suedia cu Graham Potter, actualul antrenor al celor de la Brighton: ”Cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Gândeşte liber şi ştie ce să-ţi ceară. Ne-a luat ca pe o echipă mică şi ne-a transformat într-o forţă. Felul în care înţelege şi explică fotbalul este pur şi simplu diferit” a mai declarat Michael Omoh.

Omoh este cotat la 300 de mii de euro. Are 28 de ani şi evoluează ca mijlocaş sau aripă stânga. De la venirea la Poli Iaşi, Michael s-a transformat într-un jucător important pentru formaţia lui Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: michael omoh 

viewscnt
Articole similare