Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut Adi Petre greşeala carierei!? ”Era foarte apreciat acolo” | EXCLUSIV

A făcut Adi Petre greşeala carierei!? ”Era foarte apreciat acolo” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Costel Gâlcă a discutat despre fotbalul danez, în care evolua şi Adi Petre până nu demult.

Cariera lui Adi Petre a luat-o la vale în ultimii doi ani. După Campionatul European U21 din 2019, când atacantul s-a remarcat ca rezervă a lui Puşcaş, acesta a părăsit Danemarca pentru a veni la FCSB. La Esbjerg, Petre marca goluri şi era apreciat, iar la echipa lui Becali, acesta a devenit o umbră a jucătorului din urmă cu foarte scurt timp.

Încrederea lui Petre a fost distrusă de criticile şi comentariile pe care a trebuit să le îndure zilnic, iar decizia sa de a părăsi Danemarca pare a fi greşeala carierei sale de până acum. Dacă la Esbjerg atacantul reuşise să marcheze 29 de goluri în 82 de meciuri, după plecare, la FCSB, Cosenza şi UTA, acesta a mai punctat doar de patru ori în 33 de apariţii şi deloc în Italia.

A făcut Adi Petre greşeala carierei!?

Iar Costel Gâlcă, proaspăt plecat din Danemarca, de la Velje, a dezvăluit că Petre era apreciat în Superligaen. Jucătorul incredibil de respectat în urmă cu doar doi ani a devenit subiect de glumă pentru fanii români, cu câteva dintre ratările sale deja faimoase la noi în ţară, iar Gâlcă nu poate înţelege cum s-a întâmplat asta.

”El a fost foarte apreciat, a marcat foarte multe goluri în Danemarca, a intrat şi contra echipei mele când am jucat, a jucat câteva minute atunci. Nu pot să găsesc o explicaţie, dar e un jucător foarte apreciat în Danemarca.

Am terminat de curând în Danemarca şi acum aştept să văd dacă am vreo şansă să preiau o echipă repede. Dacă nu, o să aştept. Cultura daneză fotbalistică, ţara mi-a plăcut foarte mult. Nişte oameni foarte, foarte calmi şi dispuşi să ajute. Este mai sus decât fotbalul românesc”, a declarat Gâlcă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi petrecostel gâlcă 

viewscnt
Articole similare