Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut un pas în spate! Florin Prunea a ieşit din programul „DDB”: „Am avut motivele mele!”

A făcut un pas în spate! Florin Prunea a ieşit din programul „DDB”: „Am avut motivele mele!”

Superliga

Comentarii

Decizie neaşteptată la Dinamo. Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general de la Dinamo, a decis să iasă din programul „DDB”, unde era membru cotizant de o perioadă bună.

„Eu m-am retras. Am avut card, dar m-am retras. Dar motivul nu a fost faptul că am plecat de la club. Eu am avut motivele mele. Au fost motive personale. Dar nu are nimic de a face cu proiectul în sine! Repet, ce fac băieţii ăştia e extraordinar. Vor strânge banii şi de licenţă. Licenţa e momentul zero. Dinamo nu va muri datorită lor”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

„DDB” se implică din răsputeri să o ţină pe Dinamo în viaţă. Fanii lui Dinamo sunt trup şi suflet pentru echipa din „Ştefan cel Mare”! Suporterii au reuşit o performanţă, chiar săptămâna trecută, când au vândut toate biletele virtuale puse pe online.
Pentru licenţă am pornit de la o datorie de peste 1.200.000€ şi prin negocieri, prin bilete vândute, prin înscrieri în DDB şi reînnoiri de carduri, AM AJUNS LA MAI PUŢIN DE 800.000€ datorii de acoperit. Stingem datoriile, vom plăti şi licenţa. DOAR FOCUL CÂINILOR NU SE VA STINGE NICIODATĂ!”, scriu cei din PCH, pe Facebook.
Din sold-out-ul pentru meciul cu Sepsi, Dinamo va încasa nu mai puţin de 15.000 de euro.

 DDB A ACHITAT DATORIILE FAŢĂ DE GIGI MULŢESCU 

Fostul antrenor de la Dinamo, Gheorghe Mulţescu, şi-a primit banii restanţi. DDB a anunţat că unul dintre cei mai apreciaţi dinamovişti va rămâne în club şi, în plus, a acceptat o reducere a contractului. Pe finalul sezonului trecut, Dinamo a fost antrenată de Gigi Mulţescu, cel care a fost schimbat cu Cosmin Contra, o mutare pe care nu toţi fanii dinamovişti au acceptat-o. Ca mai toţi angajaţii de la Dinamo, fostul tehnician a fost neplătit, dar DDB a rezolvat problema.
Am reparat astfel o altă nedreptate a săpaşilor, care i-au oferit fostului antrenor numai promisiuni pentru ”săptămâna următoare”. Să nu uităm că Gigi Mulţescu a acceptat să ajute Dinamo în cea mai grea perioadă de anul trecut, în plină pandemie, când ne zbăteam pentru rămânerea în Liga 1. Dumnealui va rămâne în club şi a acceptat o reducere a contractului, pentru că ştie că banii sunt strânşi cu greu de către suporteri.  Toţi CÂINII adevăraţi sacrifică pentru Dinamo în perioada aceasta grea. Fiecare leu este strâns cu multă trudă. Fiecare înscriere în www.programddb.ro CONTEAZA!", a transmis PCH.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare