Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost căpitan la Rapid şi coleg la U21 cu Puşcaş, Manea şi Nedelcearu. INCREDIBIL unde a ajuns să joace la doar 23 de ani

 A fost căpitan la Rapid şi coleg la U21 cu Puşcaş, Manea şi Nedelcearu. INCREDIBIL unde a ajuns să joace la doar 23 de ani

Rapid

Comentarii

Considerat una dintre marile promisiuni ale fotbalului românesc, Nicolae Vasile (23 de ani) a ajuns în campionatul Andorrei.

"Viitorul mare fotbalist al Giuleştiului". Aşa era anunţat Nicolae Vasile, fotbalist care poate fi considerat ultimul căpitan al Rapidului înainte de perioada neagră care a dus la falimentul echipei giuleştene.

În 2016, Vasile alegea în mod surprinzător să semneze cu modesta formaţie finlandeză PS Kemi. Un nume destul de necunoscut, chiar şi pentru iubitorii fotbalului din această ţară. Chiar dacă a început ca titular în Finlanda, aventura fostului căpitan din Giuleşti s-a demonstrat a fi una groaznică. Nicolae s-a accidentat şi după doar un sezon a fost pus pe liber.

Unde joacă Nicolae Vasile, fostul căpitan de la Rapid Bucureşti

A ales să joace pentru Arandina, o formaţie din Liga a patra spaniolă, în ceea ce a fost o nouă decizie surprinzătoare a carierei sale. Tânăr, foarte talentat şi capabil de o progresie indiscutabilă, Vasile s-a pierdut in anonimatul ligilor inferioare din Spania. În vreme ce foştii săi coechipieri de la Naţionala de tineret U21, Puşcaş, Manea sau Nedelcearu disputau Campionatul European din Italia şi San Marino, fostul căpitan al Rapidului îşi lingea ultimele răni în tricoul modestei formaţii din Andorra, UE Sant Julia.

Acolo evoluează şi în prezent, ba chiar a disputat două meciuri în cupele europene. Poate fi primul semnal al renaşterii unui fotbalist pe care mulţi îl vedeau viitorul titular al naţionalei mari.

Fostă campioană a Andorrei în 2005-2005 şi 2008-2009, UE Sant Julia a terminat pe locul doi ultimele două ediţii din Primera Divisio. Vasile şi coechipierii săi au ridicat totuşi Supercupa Andorrei deasupra capului în sezonul trecut. Niciodată din 2011 încoace, UE Sant Julia nu a terminat mai jos de locul 4 în campionatul Andorrei. Alături de Vasile, la formaţia andorreză mai evoluează Christian Cellay (fost jucător la Boca Juniors timp de trei ani), Sergio Rodriguez (fost jucător la Betis între 2011 şi 2015), dar şi experimentaţii internaţionali Victor şi Peppe.
 

Afla mai multe despre: nicolae vasile 

viewscnt
Articole similare