Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost căpitanul unei epoci a fotbalului!”. Legendarul Ronaldo Nazario se înclină în faţa lui Lionel Messi după triumful de la Cupa Mondială

”A fost căpitanul unei epoci a fotbalului!”. Legendarul Ronaldo Nazario se înclină în faţa lui Lionel Messi după triumful de la Cupa Mondială

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a câştigat Cupa Mondială din Qatar. Ronaldo Nazario, dublu câştigător al competiţiei, i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

Messi a câştigat şi Cupa Mondială. Trofeul care îi lipsea din vitrină şi pe care îl dorea foarte mult, mai ales după ce a ratat şansa de a-l câştiga în 2014. 

Ronaldo Nazario, câtigător al Cupei Mondiale în 1994 şi 2002, i-a transmis un mesaj starului de la PSG. El susţine că argentinianul este căpitanul unei epoci a fotbalului. 

”A fost căpitanul unei epoci a fotbalului!”

”Fotbalul jucat în această seară aruncă la colţ orice rivalitate, inclusiv cea istorică dintre Brazilia şi Argentina! Am văzut o mulţime de brazilieni şi de oameni din întreaga lume susţinându-l pe Leo Messi în această finală electrizantă. 

A fost un rămas bun demn de geniul său care, mai mult de a fi o vedetă a Cupei Mondiale, a fost căpitanul unei epoci a fotbalului. Îmi imaginez petrecerea pe care prietenul meu, Diego, o dă în rai acum. Aici suntem, milioane de oameni, de toate naţionalităţile, care te aplaudă în picioare. Felicitări, Messi!”, a transmis fostul câştigător al Balonului de Aur.

Afla mai multe despre: lionel messi-ronaldo nazario-cupa mondială-qatar 

viewscnt
Articole similare